Πριν από λίγα λεπτά έληξε η συνάντηση του Γιάννη Στουρνάρα με το οικονομικό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία ξεκίνησε λίγο πριν τις 13:00. Υπενθυμίζεται ότι η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Πέμπτη, αλλά τελικά μεταφέρθηκε για σήμερα, Παρασκευή.

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας ενημέρωσε τους Γιάννη Δραγασάκη, υπεύθυνο της Επιτροπής Οικονομικής Πολιτικής και της Επιτροπής Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, και Ευκλείδη Τσακαλώτο, υπεύθυνο της Επιτροπής Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου στον τομέα της Οικονομίας, για την πορεία της διαπραγμάτευσης με την τρόικα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν και πήραν αναλυτική ενημέρωση για τις δυσκολίες αλλά και τις δυνατότητες που έχουμε μέσα από το νέο πρόγραμμα.

Το πρωί της Παρασκευής ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, σε δηλώσεις του στο Mega, χαρακτήρισε τους κυβερνητικούς εταίρους «εκτελεστές συμβολαίων με την τρόικα, πίσω από την πλάτη του λαού».

Αναφερόμενος στο πακέτο των 11,9 δισ. ευρώ, είπε ότι πρόκειται για τα πιο σκληρά μέτρα που έχουν ληφθεί.Αυστρία: Ο ελληνικός λαός βρίσκεται αντιμέτωπος με μια πρωτοφανή ανθρωπιστική καταστροφή, τονίζει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, στην «Βίνερ Τσάιτουνγκ».