Διαψεύδουν κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση του «ξεπλύματος» μαύρου χρήματος που δημοσίευσε η  Real News, οι κ.κ. Μεϊμαράκης, Βουλγαράκης και Λιάπης.

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Μεϊμαράκης σε ανακοίνωση του τονίζει: «Μόλις επέστρεψα από το εξωτερικό, πληροφορήθηκα την ανάμειξη του ονόματός μου σε υπόθεση που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Real News.

Δηλώνω με κατηγορηματικό τρόπο ότι ουδεμία εμπλοκή έχω και τη Δευτέρα το πρωί θα προσέλθω στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για να ζητήσω την άμεση διερεύνηση και διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης. Αυτονόητο είναι ότι επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου».

Ο πρώην υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Γιώργος Βουλγαράκης δήλωσε τα εξής:

«Ας σταματήσει πια αυτή η τακτική της λάσπης στον ανεμιστήρα! Δεν γνωρίζω ούτε κατ ' όψη, απολύτως κανένα απ' τα αναφερόμενα πρόσωπα στο ρεπορταζ της Real News και πολύ περισσότερο δεν έχω σχέση με τα αναγραφόμενα. Έδωσα ήδη εντολή να κινηθούν οι απαραίτητες νομικές διαδικασίες εναντίων όσων ισχυρίζονται αυτά τα μυθεύματα». Εξάλλου ο ίδιος σε δηλώσεις του χθες στο newpost.gr τόνισε κατηγορηματικά ότι δεν έχει καμία σχέση με τα όσα γράφονται. 

Άμεση ήταν η αντίδραση και του πρώην υπουργού Μιχάλη Λιάπη. Η δήλωσή του έχει ως εξής:

«Δεν γνωρίζω ούτε τον κ. Ζωγραφάκη ούτε τον κ. Καρούζο. Αισθάνομαι οδυνηρή έκπληξη για το γεγονός ότι αναμιγνύουν το όνομά μου. Το θεωρώ απάνθρωπο. Τη Δευτέρα καταθέτω μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του συγκεκριμένου κυρίου».