Σε... καυγά εξελίχθηκε η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την διεξαγωγή ή όχι της συνεδρίασης, σήμερα, ημέρα απεργίας.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης ζήτησε να μην διεξαχθεί συνεδρίαση, ενώ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης σημείωσε ότι δεν θα πρέπει να γίνει συζήτηση. Σε περίπτωση που γίνει το ΚΚΕ δεν θα συμμετέχει, ανέφερε.

Ο κ. Παπαδημούλης διευκρίνισε πάντως ότι μια μικρή αντιπροσωπεία μας θα μείνει στην αίθουσα, ενώ ο κ. Παφίλης σχολίασε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ παλαιότερα έφευγε τώρα μένει. Σημεία των καιρών».
 
Ο προέδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος από τη μεριά του τάχθηκε επίσης κατά της συνεδρίασης τονίζοντας ότι «δεν μπορει το Κοινοβούλιο να λειτουργεί σαν απεργοσπαστικός μηχανισμός. Εμείς θα συμμετέχουμε στον αγώνα του λαού».

Οι βουλευτές των ΑΝΕΛ επεσήμαναν ότι ο πρόεδρος της Βουλης ή πρέπει να εμμένει στην απόφαση του να παραιτηθεί ή να ασκήσει τα καθήκοντα του και να αποφασίσει αν θα διεξαχθεί η συνεδρίαση.

Η Έυη Χριστοφιλοπούλου, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι η Βουλή πρέπει να είναι ανοικτή και να λειτουργεί.

Τέλος, η Χρυσή Αυγή δήλωσε ότι «εμείς δεν βάζουμε κομματικές σημασίες στις απεργίες. Οι Έλληνες πρέπει να βγουν στο δρόμο για να απαιτήσουν αλλαγές σε αυτήν την πολιτική».