Η κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να περάσει τα νέα μέτρα αλλά αν το καταφέρει τότε θα μετράει μέρες μέχρι την πτώση της, δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Γιώργος Καρατζαφέρης.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ τα εν λόγω μέτρα δεν θα είναι τα τελευταία και αυτό το γνωρίζει, όπως είπε και ο πρωθυπουργός.

Σε ό,τι αφορά στον κ. Μεϊμαράκη, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επεσήμανε ότι δεν είναι το πιο ηχηρό όνομα που εμπλέκεται στην υπόθεση ενώ σημείωσε ότι πρέπει να γίνει άνοιγμα των λογαριασμών των τριών φερόμενων ως εμπλεκομένων στην υπόθεση. Παράλληλα ο κ. Καρατζαφέρης ζήτησε να δοθεί η υπόθεση στη Βουλή και να γίνει ανακριτική –και όχι εξεταστική- Επιτροπή.

«Μου προξενεί μάλιστα εντύπωση που μια τόσο ηχηρή υπόθεση, που άλλαξε το οπλικό σύστημα της χώρας μέσα σε ένα 24ωρο, είχε μείνει δύο χρόνια ανενεργή σε ένα συρτάρι. Πρέπει να υπάρχουν πολύ ισχυροί μηχανισμοί από πίσω, για τους οποίους πρέπει να δώσει εξηγήσεις ο κ. Τέντες, που είναι ο Ανώτατος Εισαγγελέας της χώρας για το πώς δεν μπόρεσε να τους αποκαλύψει», πρόσθεσε.