current views are: 1

26 Σεπτεμβρίου 2012
Δημοσίευση17:43

ΚΚΕ: Ε.Ε.- ΔΝΤ τσακώνονται για το ποιος θα επωφεληθεί από πιθανό νέο κούρεμα

Την αντιπαράθεση ΔΝΤ – ΕΕ σχολίασε το γραφείο τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, κατακρίνοντας σε άλλη ανακοίνωσή του τη στάση της αστυνομίας στις σημερινές κινητοποιήσεις.

Δημοσίευση 17:43’
αρθρο-newpost

Την αντιπαράθεση ΔΝΤ – ΕΕ σχολίασε το γραφείο τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, κατακρίνοντας σε άλλη ανακοίνωσή του τη στάση της αστυνομίας στις σημερινές κινητοποιήσεις.

Την αντιπαράθεση ΔΝΤ – ΕΕ σχολίασε το γραφείο τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, κατακρίνοντας σε άλλη ανακοίνωσή του τη στάση της αστυνομίας στις σημερινές κινητοποιήσεις. «Την ώρα που η συγκυβέρνηση με την τρόικα οριστικοποιούν το νέο αντιλαϊκό σφαγείο στο όνομα του προηγούμενου δήθεν σωτήριου κουρέματος, η ΕΕ και το ΔΝΤ τσακώνονται για το ποιος θα ωφεληθεί από το πιθανό νέο κούρεμα, ενώ είναι ομόφωνοι για το μεγαλύτερο τσάκισμα του λαού. Η συμμετοχή της χώρας στην Ε.Ε. και ο καπιταλιστικός δρόμος ανάπτυξης αποδεικνύεται ότι είναι ένας ατελείωτος λαβύρινθος για το λαό με πολλούς μινώταυρους» υπογραμμίζει το ΚΚΕ.

Σχόλιο για την αστυνομία

«Η τεράστια κινητοποίηση της αστυνομίας για να αντιμετωπίσει μερικές δεκάδες κουκουλοφόρους, οι συλλήψεις ακόμα και μαθητών πολύ μακριά από το κέντρο της Αθήνας από νωρίς το πρωί, το κυνηγητό και ο «κλεφτοπόλεμος» μέχρι την Ομόνοια, δείχνουν την επιδίωξη της κυβέρνησης και των μηχανισμών να κατατρομοκρατήσουν το λαό» επισήμανε ο Περισσός.

Το ΚΚΕ επισημαίνει ότι αυτή η εξέλιξη «αποδεικνύει επίσης ότι υπάρχει έτοιμο σχέδιο καταστολής του λαϊκού κινήματος, έστω κι αν αυτό δεν τέθηκε σε ολοκληρωτική εφαρμογή σήμερα στην πανεργατική απεργία και τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε όλη την Ελλάδα».


σχετικα αρθρα