Μπόλαρης: Δεν γίνεται να έχουμε πρόεδρο της Βουλής που «σκιάζεται» από καταγγελίες


«Είμαστε σε μέρες κρίσιμες όπου ο κάθε πολίτης - ο οποίος κλήθηκε και καλείται να υποστεί θυσίες - θέλει να ξέρει ότι αυτοί που διαχειρίζονται τα δημόσια πράγματα τα διαχειρίζονται αποτελεσματικά, με διαφάνεια, με σεβασμό στο δημόσιο χρήμα» σημείωσε ανέφερε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μάρκος Μπόλαρης μιλώντας σήμερα σε ραδιοφωνικό σταθμό.
«Όταν καλείται το ελληνικό κοινοβούλιο να πάρει επώδυνες αποφάσεις, δεν μπορεί να υπάρχει πάνω από το κοινοβούλιο σκιά», τόνισε ο κ. Μπόλαρης, υπογραμμίζοντας πως «όταν η καταγγελία είναι σοβαρότατη και στρέφεται κατά δημοσίων προσώπων, υπάρχει ηθικό και πολιτικό ζήτημα. Αν πρέπει να γίνει διερεύνηση – και αυτή πρέπει να γίνει άμεσα και τώρα για να φύγουν οι σκιές που βαρύνουν αυτήν τη στιγμή συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα - δεν μπορεί ο τρίτος στην θεσμική σειρά της ελληνικής δημοκρατίας παράγων, ενώ σκιάζεται από καταγγελίες για σοβαρότατες πράξεις, να παραμένει στη θέση του. Το μήνυμα το οποίο περνά στην κοινωνία είναι λάθος».

Ο κ. Μπόλαρης κατέληξε, λέγοντας, «Θεωρώ λοιπόν ότι για να μπορεί να λειτουργήσει η διοίκηση, να μπορεί να λειτουργήσει το ΣΔΟΕ, οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών, η δικαιοσύνη ανεπηρέαστη, είναι υποχρεωμένος ο πρόεδρος της Βουλής να παραιτηθεί» διευκρινίζοντας  πως η χθεσινή επίθεση του προέδρου της Βουλής, Ευάγγελου Μεϊμαράκη, εναντίον της Realnews, ήταν αχαρακτήριστη.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο