Για συκοφαντίες και σκευωρία εις βάρος του κάνει λόγο ο Νικήτας Κακλαμάνης σχετικά με τη λίστα των πολιτικών προσώπων που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ για παράνομο πλουτισμό και η οποία περιέχει το όνομά του.
Ο ίδιος με επιστολή του στον υφυπουργό Οικονομικών Γεώργιο Μαυραγάνη τονίζει ότι όχι μόνο δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση αλλά και ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη προκειμένου να αποκατασταθεί η νομιμότητα και να κατοχυρωθεί η προστασία της προσωπικότητας του. 


Συγκεκριμένα στην επιστολή του αναφέρει:

«Αγαπητέ κύριε Υφυπουργέ,

Στον κατάλογο των προσώπων που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ -το οποίο πλέον υπάγεται στην αρμοδιότητα σας- αναφέρεται και το όνομα μου, ύστερα από ανώνυμες και παντελώς αστήρικτες καταγγελίες, αφού, εκτός των άλλων, οι καταγγέλλοντες πολίτες (;) προφανώς αγνοούν ότι ο Ραδιοφωνικός Σταθμός 9,84 διοικείται από πρόεδρο και Διοικητικό Συμβούλιο διαπαραταξιακό.

Ο εκάστοτε δήμαρχος ουδεμία σχέση έχει με την οικονομική διαχείριση του σταθμού. Διευκρινίζω ότι όχι μόνο δεν έχω καμία αντίρρηση πλήρους ελέγχου των καταγγελιών, αλλά απαιτώ -το τονίζω, δεν ζητώ, απαιτώ- ταχύτατα πλήρη και σε βάθος έλεγχο, καθώς μόνο έτσι μπορεί να αποκαλυφθεί το μέγεθος της συκοφαντίας και της σκευωρίας σε βάρος μου.

Περαιτέρω, όμως, σας ζητώ, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας πλέον, να με πληροφορήσετε ποιος και γιατί έδωσε στη δημοσιότητα έναν κατάλογο, ο οποίος αφορά έρευνες που είτε δεν έχουν ολοκληρωθεί είτε -όπως στην περίπτωση μου- δεν έχουν καν αρχίσει, εκτός κι αν με ενημερώσετε ότι τέτοιου είδους «λίστα» δεν υπάρχει στην εποπτευόμενη από εσάς υπηρεσία (ΣΔΟΕ) και κατασκευάστηκε κάπου αλλού…

Σας πληροφορώ ότι τα στοιχεία που θα μου κοινοποιήσετε θα τα χρησιμοποιήσω για να στραφώ κατά παντός υπευθύνου, δια της αστικής και ποινικής οδού, ώστε να αποκατασταθεί η νομιμότητα και να κατοχυρωθεί η προστασία της προσωπικότητας μου.

Κύριε Υφυπουργέ, Ελπίζω ότι η έγγραφη απάντηση σας, θα φθάσει το αργότερο μέχρι την Δευτέρα (01/10/2012), προκειμένου, σε περίπτωση μη απάντησή σας, να προλάβω την κοινοβουλευτική προθεσμία κατάθεσης επίκαιρης ερώτησης (Τετάρτη 03/10/12), κάτι που όπως είναι φυσικό και θα πράξω.

ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ»