Αγωγή κατά του βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Κυριαζίδη για συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε η Χρυσή Αυγή. Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Με αφορμή την συκοφαντική επίθεση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Δημητρίου Κυριαζίδη από τον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM 99,5 στις 21 Σεπτεμβρίου κατατέθηκε αγωγή κατά του βουλευτή. Οι επίμαχες συκοφαντικές δηλώσεις έχουν ως εξής: «Δεν είμαι ούτε ψεύτης ούτε λασπολόγος, όπως λέχθηκε χθες στο Κοινοβούλιο. Υπήρχαν και άλλες στιχομυθίες του κόμματός μου και της συγκεκριμένης σπείρας. Γιατί πρόκειται για μια εγκληματική σπείρα. Το λέω καθαρά. Είναι μία συμμορία που δρα. Δεν έχει άλλα χαρακτηριστικά πέραν από της σπείρας Αλλά σε αυτό που βιώνουμε όλοι μας, μπαίνουν στο θυμικό μας. Αυτό εκμεταλλεύονται... σε λίγο όμως ο καθένας θα γευθεί το 'χάλι' αυτών των ανθρώπων».

Ακολουθεί το αιτιολογικό της αγωγής: "Επειδή από τους στο ιστορικό της παρούσας αγωγής µας λεπτοµερώς αναφεροµένους καθ' όλα ψευδείς ισχυρισµούς του εναγομένου προσεβλήθημεν παράνοµα στην προσωπικότητά µας και πρέπει να υποχρεωθεί ο εναγόµενος σε άρση της γενόµενης προσβολής, η οποία άρση πρέπει να γίνει µε ανακοίνωση - ανασκευή των λεχθέντων στην επίδικη ραδιοφωνική εκποµπή περί δήθεν εγκληματικής οργανώσεως, το περιεχόµενο της οποίας θα καθορισθεί από το Δικαστήριό Σας.

Επειδή ο εναγόμενος πρέπει να υποχρεωθεί σε παράλειψη παρόµοιας προσβολής στο µέλλον με τη μη επανάληψη των εις βάρος μας ίδιων ή αναλόγων εξυβριστικών, δυσφημιστικών και συκοφαντικών πιο πάνω αναφορών και δηλώσεών του, απαγγελομένης κατ’ αυτού χρηματικής ποινής εξ ευρώ 30.000 και προσωπικής του κράτησης μέχρι ένα (1) έτος και για κάθε παραβίαση του διατακτικού της εκδοθησόμενης αποφάσεως του Δικαστηρίου σας".