Ερώτηση προς τους αρμόδιους υπουργούς κατέθεσε εκ νέου σήμερα ο βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Νικολόπουλος με την οποία ζητά να ενημερωθεί για το εάν και πότε ο σημερινός πρωθυπουργός, ο τότε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου και ο υπουργός Οικονομικών έλαβαν γνώση για την επιστολή- καταγγελία του κ. Ζωγραφάκη σχετικά με τις δραστηριότητες του ομίλου «Karouzos».
Συγκεκριμένα, ο βουλευτής αναφέρει αναλυτικά την εξώδικη καταγγελία του κ. Ζωγραφάκη, η οποία εστάλη στον υπουργό Οικονομικών, και προειδοποιούσε για μεγάλες απώλειες για το Δημόσιο εφόσον αγνοηθούν οι καταγγελίες του.

Ταυτόχρονα, συνεχίζει η ερώτηση του κ. Νικολόπουλου η επιστολή - καταγγελία κοινοποιήθηκε και στον τότε πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, στον σημερινό πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά καθώς και στη γγ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

Και καταλήγει ο κ. Νικολόπουλος:

«Κατόπιν των ανωτέρω ερωτάται ο Πρωθυπουργός και οι αρμόδιοι Υπουργοί:

- Πότε προσωπικώς έλαβε γνώση ο τότε Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και σημερινός Πρωθυπουργός περί της επιστολής - καταγγελίας αυτής

Να κατατεθεί το διαβιβαστικό έγγραφο και να μας γνωστοποιηθεί ο αριθμός πρωτοκόλλου.

- Έχει πρωτοκολληθεί στο γραφείο του τότε Πρωθυπουργού και πρώην Προέδρου του ΠΑΣΟΚ η επιστολή αυτή;

Να κατατεθεί το έγγραφο με ενσωματωμένο το σχετικό πρωτόκολλο εισερχομένου καθώς και σχετικό απόσπασμα από το πρωτόκολλο που τηρείται στο γραφείο του Πρωθυπουργού.

- Πότε περιήλθε σε γνώση του τότε Υπουργού Οικονομικών το συγκεκριμένο έγγραφο;

Να κατατεθεί κάθε σχετικό έγγραφο, όλη η αλληλογραφία καθώς και η σελίδα του πρωτοκόλλου που κατεγράφη η εισερχόμενη ενημερωτική επιστολή προς τον τότε Υπουργό Οικονομικών.

Επίσης να κατατεθούν όλες οι έγγραφες εντολές που έδωσαν όλοι οι αρμόδιοι Υπουργοί -Οικονομικών, Ανάπτυξης,  Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη, από τότε μέχρι σήμερα και τις απαντήσεις καθώς και τις αναφορές που έχουν λάβει».