«Δεν με καλύπτει η αντίδραση της κυβέρνησης» ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σχολιάζοντας την περίφημη λίστα του ΣΔΟΕ.
«Ο Αντώνης Σαμαράς έπρεπε να είχε στείλει σπίτι του τον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ» δήλωσε αναφερόμενος στον Στέλιο Στασινόπουλο, καλώντας τον πρωθυπουργό να το πράξει.

Ο κ. Κακλαμάνης είπε χαρακτηριστικά ότι «έμπλεξαν άσχημα με μένα». Ο βουλευτής της ΝΔ πρόσθεσε ότι η καταγγελία εις βάρος του ήταν ανώνυμη και ο έλεγχος δεν έχει αρχίσει καν.

Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι ζητά το έγγραφο της λίστας, το οποίο θα διεκδικήσει ακόμα και δικαστικά.

Ο κ. Κακλαμάνης θέτει ζήτημα καταψήφισης των νέων μέτρων, όταν αυτά έρθουν στη Βουλή, προαναγγέλλοντας ότι η στάση του στην ψηφοφορία για τα νέα μέτρα θα εξαρτηθεί από την ενημέρωση, την οποία έχει ζητήσει από τον κ. Σαμαρά, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.

«Εγώ μέτρα όπως η κατάργηση της πενθήμερης εργασίας ή του αφορολόγητου για τα παιδιά, δεν μπορώ να τα δεχτώ», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Να μας εξηγήσουν ποιες διαπραγματεύσεις γίνονται με την ΕΕ, ώστε, πέρα από τα μέτρα, να υπάρξουν και αναπτυξιακά οφέλη για το λαό».