Για συμπληρωματική απολογία βρίσκεται  από τις 9 το πρωί στο γραφείο του ανακριτή ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος μετέβη από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται

Αργά το απόγευμα χθες ολοκληρώθηκαν οι συμπληρωματικές απολογίες της κόρης του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετής, και του εξαδέλφου του πρώην υπουργού, Νίκου Ζήγρα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Ζήγρας, ερωτηθείς για το ρόλο του Γιάννη Σμπώκου, γενικού γραμματέα Εξοπλισμών επί υπουργίας Τσοχατζόπουλου, κατονόμασε εκ νέου τον πρώην υπεύθυνο Εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας ως τον παραλήπτη μεγάλων χρηματικών ποσών, τα οποία στη συνέχεια επενδύθηκαν από τον πεθερό του, ο οποίος έχει χρηματιστηριακή εταιρία.

 

Παράλληλα, ο κ. Ζήγρας φέρεται να επιβεβαίωσε το ρόλο προσώπων τα οποία εμπλέκονται στις δικογραφίες για τις προμήθειες των υποβρυχίων και των TOR M1.

 

Από την πλευρά της, η Αρετή Τσοχατζοπούλου παρέδωσε υπόμνημα στο οποίο επαναλαμβάνει ότι όλες οι αγοραπωλησίες περιουσιακών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων των δύο για τις οποίες κλήθηκε για διευκρινίσεις, είναι απολύτως νόμιμες.