Με αίτημα που κατέθεσε στον Προϊστάμενο του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, κ. Στέλιο Στασινόπουλο, δια του Εισαγγελέως Οικονομικού Εγκλήματος, κ. Γρηγόρη Πεπόνη, ο βουλευτής Α΄ Αθηνών της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, ζητά να λάβει γνώση των δημόσιων εγγράφων, που τον αφορούν για την υπόθεση της «λίστας» των 36 ατόμων, τα οποία φέρονται να εμπλέκονται για οικονομικές παραβάσεις
Σε ανακοίνωσή του, σύμφωνα με το capita.gr, ο κ. Ν. Κακλαμάνης τονίζει ότι έχει έννομο συμφέρον να πληροφορηθεί το περιεχόμενο των επίμαχων εγγράφων.
 
Ο βουλευτής Α΄ Αθηνών επαναλαμβάνει ότι, αμέσως μετά από την γνωστοποίηση των παραπάνω επίμαχων εγγράφων, θα ασκήσει κάθε νόμιμο μέσο εναντίον όσων των συκοφάντησαν.
 
Παράλληλα, ο Ν. Κακλαμάνης έλαβε απάντηση από τον υφυπουργό Οικονομικών, κ. Γιώργο Μαυραγάνη, ότι έχει ήδη διαταχθεί έρευνα για τη διαλεύκανση της γνησιότητας της «λίστας», που ήρθε στην επιφάνεια την περασμένη Πέμπτη, καθώς και για την οδό διαρροής της.
 
Ο βουλευτής Α΄ Αθηνών της ΝΔ, θα περιμένει σε σύντομο χρονικό διάστημα την κατάληξη της έρευνας, διαφορετικά, όπως ενημέρωσε τον κ. Μαυραγάνη, θα προβεί σε κοινοβουλευτικό έλεγχο.
 
Ο Νικήτας Κακλαμάνης καταλήγοντας κάνει την εξής δήλωση:
 
«Αυτή είναι μόνο η αρχή. Την υπόθεση θα τη φθάσω ως το τέλος. Η αλήθεια θα λάμψει και οι συκοφάντες θα υποστούν τις συνέπειες».
TAGS