Παράγοντας του υπουργείου Οικονομικών καταθέτει σήμερα ενώπιον του οικονομικού εισαγγελέα Σπύρου Μουζακίτη για την εξαφανισμένη εδώ και τριετία λίστα ελλήνων μεγαλοκαταθετών εν δυνάμει φοροφυγάδων που είχε παραδόσει η τότε υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας, επικεφαλής σήμερα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου,Κριστίν Λαγκάρντ στον τότε έλληνα υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
Η ταυτότητα του μάρτυρα εντοπίστηκε, σύμφωνα με tovima.gr, σε αλληλογραφία του υπουργείου Οικονομικών, η βρίσκεται στα χέρια των οικονομικών εισαγελέων Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη, οι οποίοι και τον κάλεσαν να καταθέσει όσα γνωρίζει για την υπόθεση.
 
Από το περιέχομενο της αλληλογραφίας φαίνεται ότι η επίμαχη λίστα κυκλοφορούσε μέχρι κάποια στιγμή σε υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών και τώρα οι εισαγγελείς ερευνούν αν ήταν αντικείμενο επεξεργασίας από κάποια ειδική επιτροπή ή/και αν παραδόθηκε και πότε στο ΣΔΟΕ.
 
Σύμφωνα με τον τότε υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου (με δηλώσεις του χθες Δευτέρα στο Mega) η λίστα παραδόθηκε στον τότε επικεφαλής του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος Γιάννη Διώτη.