Ζήτημα αξιοπιστίας της λίστας θέτει ο Θεόδωρος Πάγκαλος


Η κυβέρνηση πρέπει να δώσει σήμερα τη λίστα των μεγαλοκαταθετών και ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ να την παραδώσει στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου με τη σχετική αναφορά, υποστήριξε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, θέτοντας παράλληλα ζήτημα αξιοπιστίας της επίμαχης λίστας.
Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του Βήματος, ο κ. Πάγκαλος τόνισε ότι για την εν λόγω λίστα τίθεται το ερώτημα έαν είναι αξιόπιστη. 

«Τίθεται ένα ερώτημα για το αν αυτή η λίστα είναι αξιόπιστη. Γιατί τα προϊόντα υποκλοπής είναι πάντα συζητήσιμα», σημείωσε χαρακτηριστικά και διερωτήθηκε «Τι έγινε η λίστα, εφόσον υποτίθεται ότι κάποτε μας εδόθη».

«Να πει στον επικεφαλής του ΣΔΟΕ ότι: Έχεις αυτό το πράγμα, δώσε το στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου με μια αναφορά, η οποία θα ρωτάει: Έχουμε αυτό το πράγμα; Είναι προϊόν υποκλοπής; Έχει αυτή κι αυτή την ιστορία. Δικαιούμαι να το δημοσιεύσω;», ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του κ. Πάγκαλου, ο οποίος παράλληλα εξέφρασε την απορία του για το γεγονός ότι ενώ επρόκειτο για ένα τόσο υπεύθυνο και σοβαρό θέμα, «δεν κράτησαν ένα αντίγραφο».

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο