Η κυβέρνηση πρέπει να δώσει σήμερα τη λίστα των μεγαλοκαταθετών και ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ να την παραδώσει στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου με τη σχετική αναφορά, υποστήριξε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, θέτοντας παράλληλα ζήτημα αξιοπιστίας της επίμαχης λίστας.
Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του Βήματος, ο κ. Πάγκαλος τόνισε ότι για την εν λόγω λίστα τίθεται το ερώτημα έαν είναι αξιόπιστη. 

«Τίθεται ένα ερώτημα για το αν αυτή η λίστα είναι αξιόπιστη. Γιατί τα προϊόντα υποκλοπής είναι πάντα συζητήσιμα», σημείωσε χαρακτηριστικά και διερωτήθηκε «Τι έγινε η λίστα, εφόσον υποτίθεται ότι κάποτε μας εδόθη».

«Να πει στον επικεφαλής του ΣΔΟΕ ότι: Έχεις αυτό το πράγμα, δώσε το στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου με μια αναφορά, η οποία θα ρωτάει: Έχουμε αυτό το πράγμα; Είναι προϊόν υποκλοπής; Έχει αυτή κι αυτή την ιστορία. Δικαιούμαι να το δημοσιεύσω;», ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του κ. Πάγκαλου, ο οποίος παράλληλα εξέφρασε την απορία του για το γεγονός ότι ενώ επρόκειτο για ένα τόσο υπεύθυνο και σοβαρό θέμα, «δεν κράτησαν ένα αντίγραφο».