Εξώδικη δήλωση προς το ΣΔΟΕ έστειλε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητών Ελλήνων, Π. Καμμένος, διαμαρτυρόμενος για την εμπλοκή του ονόματός του σε δημοσιεύματα που τον φέρουν να ελέγχεται για ακίνητα στο Γαλαξίδι και την Ιτέα Φωκίδας.


«Προς μεγάλη μου έκπληξη, πληροφορήθηκα από δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου, ότι το όνομά μου περιλαμβάνεται σε λίστα πολιτικών προσώπων που ερευνώνται από την Υπηρεσία σας», υπογραμμίζει ο κ. Καμμένος και προσθέτει:

«Ουδέποτε, τόσο εγώ όσο και η σύζυγός μου είχαμε ή έχουμε στην ιδιοκτησία μας κανένα απολύτως ακίνητο στην περιοχή του Γαλαξιδίου, Ιτέας καθώς και της ευρύτερης περιοχής του νομού Φωκίδος, και εν γένει Στερεάς Ελλάδος. Τα ανωτέρω δε αποδεικνύονται μάλιστα και από αντίστοιχες βεβαιώσεις του οικείου-αρμόδιου υποθηκοφυλακείου Γαλαξιδίου και Ιτέας τις οποίες έχω εις χείρας μου και φέρουν σημερινή ημερομηνία».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τονίζει επίσης ότι μέχρι σήμερα δεν έλαβε «ουδεμία ειδοποίηση ή άλλου είδους όχληση προς έλεγχο» που να αφορά στο πρόσωπό του.

Ο κ. Καμμένος καταλογίζει στο ΣΔΟΕ ότι «ενήργησε με δόλο» συμπεριλαμβάνοντας το όνομά του στη συγκεκριμένη λίστα, προκειμένου η δημοσίευση του ονόματός του «να εξυπηρετήσει συμφέροντα και σκοπιμότητες, προδήλως διαφορετικά από αυτά της εξυγίανσης της πολιτικής ζωής του τόπου».

Καλεί μάλιστα το ΣΔΟΕ, εντός τεσσάρων ωρών από την επίδοση της εξώδικης δήλωσης να του παραδώσει όλα εκείνα τα έγγραφα που θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν την αναφορά του ονόματος του σε μια τέτοια λίστα, καθώς επίσης επίσημο αντίγραφο της επίσημης καταγγελίας μαζί με τα ονόματα των υπαλλήλων εκείνων, οι οποίοι υπέγραψαν και διέταξαν τον έλεγχο στο πρόσωπο του.

Σε αντίθετη περίπτωση, καταλήγει ο κ. Καμμένος, «σας ενημερώνω ότι θα με αναγκάσετε να προσέλθω ο ίδιος προσωπικά στην υπηρεσία σας προς έλεγχο, τον οποίο δηλώνω ότι επιδιώκω και επιζητώ και ταυτόχρονα να προσφύγω άμεσα στην αστική και ποινική δικαιοσύνη».

TAGS