Την έντονη αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, που είχε καταθέσει και ερώτηση για την λίστα Φαλτσιάνι, προκάλεσαν οι δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου περί αδυναμίας νόμιμης επεξεργασίας της διότι είναι προϊόν υποκλοπής.
«Πλάκα μας κάνει ο κ. Βενιζέλος; Για Γερμανούς, Ισπανούς, Γάλλους κ.λπ. η λίστα Φαλτσιάνι απέδωσε δισεκατομμύρια σε πρόστιμα. Εκεί τα αντίστοιχα ΣΔΟΕ δεν είχαν κανένα κόλλημα να γεμίσουν τα ταμεία τους με περίπου 10 δισ. ευρώ, χωρίς να σκεφθούν αν η λίστα τους είναι προϊόν υποκλοπής ή όχι. Για μας γιατί θα πρέπει να είναι προϊόν υποκλοπής, άρα άχρηστη όταν πολύ περισσότερο παραδόθηκε επίσημα από την τότε Υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας Κριστίν Λαγκάρντ στον τότε Υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου;» διερωτήθηκε.


Παράλληλα, απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, τον καλεί «εάν εξακολουθεί να στέκεται πίσω από νομικά ζητήματα, τότε με τη μορφή του κατεπείγοντος να στείλει στη Βουλή νομοσχέδιο που θα παρακάμπτει απαγορεύσεις».

«'Αμα θέλει η πολιτική και όταν θέλουν οι πολιτικοί τα πάντα μπορούν να κάνουν. Από το να καταστρέφουν την Ελλάδα, μέχρι να την αναστηλώσουν. Ας προτιμηθεί το δεύτερο...» καταλήγει.