«Ο χώρος του υπουργείου Εθνικής Άμυνας διαφυλάσσεται από τις Ένοπλες Δυνάμεις και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να προστατεύεται από την Ελληνική Αστυνομία» αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Χρήστος Ζώης, σχολιάζοντας την εισβολή εργαζομένων των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά.
«Μετά τα κυριακάτικα δημοσιεύματα με τα οποία υπήρξε μια απόπειρα να εμπλέξουν τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας σε σενάρια αποσταθεροποίησης, παρακολουθήσαμε δυστυχώς σήμερα όλοι οι Έλληνες σε ζωντανή σύνδεση, να πλήττονται καίρια το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και ότι συμβολίζει αυτό. Ιδιαίτερα δε, ο θεσμός του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ», είπε.

«Το κύρος των Ενόπλων Δυνάμεων δεν είναι υπό διαπραγμάτευση και ο χώρος του υπουργείου Εθνικής Αμυνας δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να προστατεύεται από την Ελληνική Αστυνομία. Τα σύνορα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας διαφυλάσσονται από τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Για τους διαδηλωτές ο κ. Ζώης σημείωσε ότι έπρεπε να γίνουν δεκτοί σε διαπραγματεύσεις από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου.