Ως υπόπτους καλούν οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης τα ξαδέλφια του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, την Ελένη Παπακωνσταντίνου - Συκιαρίδη, τον σύζυγό της Συμεών Συκιαρίδη, καθώς και τον Ανδρέα Ροσσώνη σύζυγο της άλλης εξαδέλφης του κ. Παπακωνσταντίνου Μαρίνας που εμπλέκονται στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του newpost.gr το κατώφλι των οικονομικών εισαγγελέων αναμένεται να περάσουν τις επόμενες ημέρες και οι πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γιάννης Καπελέρης και Ιωάννης Διώτης.

Στο μεταξύ, μετά από έρευνα που έχει γίνει στα 2.062 αρχεία της πρωτότυπης λίστας διαπιστώνεται ότι έχει διαπραχθεί εκτεταμένη φοροδιαφυγή εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, αφού οι περισσότεροι δικαιούχοι των λογαριασμών προκύπτει ότι δεν έχουν φορολογηθεί για αυτά τα ποσά. 

Η έρευνα για την λίστα Λαγκάρντ συνεχίζεται και, όπως αναφέρουν στο «Βήμα» χειριστές της υπόθεσης, τα ευρήματα έχουν πλέον ξεφύγει και από την πιο ευφάνταστη προσδοκία των ελεγκτικών αρχών του ΣΔΟΕ και των οικονομικών εισαγγελέων.

Σχετικό θέμα: Παραιτήθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ η Ελένη Παπακωνσταντίνου