Συνεχίζεται η κόντρα Ν.Δ. - ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις επιχειρήσεις της ΕΛΑΣ στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) και στη Βίλα Αμαλίας.
Αφορμή στάθηκαν ραδιοφωνικές δηλώσεις του Πάνου Σκουρλέτη ότι στην ΑΣΟΕΕ βρέθηκαν αντικείμενα καθημερινής χρήσης και πως ο ίδιος έχει 15-20 μπουκάλια στο σπίτι του γιατί κάνει ανακύκλωση.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε  το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας τονίζεται ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθώντας την προσφιλή του τακτική πετάει, για μία ακόμα φορά, τη μπάλα στην εξέδρα. Η μόνη του αγωνία είναι να υπερασπιστεί την ανομία και να κρατήσει τη θέση που έχει κερδίσει επάξια στο ένα από τα δύο άκρα».


Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε επίσης και ερώτηση που κατέθεσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, στην οποία χαρακτηρίζουν την επιχείρηση στη Βίλα Αμαλίας ως «κίνηση εντυπωσιασμού και εκφοβισμού της κοινής γνώμης».

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου του κόμματος αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Ο κ. Τσίπρας, μέσω του κ. Σκουρλέτη, υποστηρίζει πως τα χιλιάδες μπουκάλια στη Βίλα Αμαλίας και στην ΑΣΟΕΕ δεν ήταν για μολότοφ, αλλά για... ανακύκλωση. Επίσης, βάφτισε τα ρόπαλα... σκουπόξυλα! Προφανώς, οι αντιασφυξιογόνες μάσκες, όπως αυτή που έχει, κατά δήλωσή του, και ο ίδιος ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, είναι για τις απόκριες. Το καρναβάλι του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε πριν ακόμη τελειώσουν τα Χριστούγεννα».
TAGS