Προβληματισμός επικρατεί στην κοινοβουλευτική ομάδα της Δημοκρατικής Αριστεράς με τη στάση που κρατούν οι βουλευτές Οδυσσέας Βουδούρης και Πάρις Μουτσινάς στο ζήτημα της λίστας Λαγκάρντ.

Οι δύο βουλευτές το τελευταίο διάστημα διαφοροποιούνται από τη γραμμή του κόμματος για παραπομπή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου και τάσσονται δημόσια υπέρ της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για παραπομπή και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου στην προανακριτική επιτροπή για τη λίστα.

Σε επικοινωνία που είχε το newpost.gr με κορυφαίο στέλεχος της ΔΗΜΑΡ, τονίστηκε ότι «το ποτήρι ξεχείλισε» και πλέον εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο διαγραφής των δύο βουλευτών από την ΚΟ του κόμματος. Όπως είπε, δεν είναι δυνατόν να βρίσκονται στην ΚΟ της ΔΗΜΑΡ δύο στελέχη που συστηματικά διαφοροποιούνται από τις προτάσεις του κόμματος.

Εξάλλου, νωρίτερα σήμερα ο Οδυσσέας Βουδούρης, μιλώντας στο Mega τάχθηκε υπέρ της παραπομπής τόσο του Ευάγγελου Βενιζέλου, όσο και του Γιώργου Παπανδρέου. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και οι όποιες αποφάσεις αναμένονται να ληφθούν εντός των επομένων 24ωρων.


Σχετικό θέμα:
 Βουδούρης και Μουτσινάς έκαναν άνω- κάτω τη ΔΗΜΑΡ