Συνάντηση με τον πρόεδρο της Unilever Πολ Πόλμαν είχε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Οι δύο άντρες συναντήθηκαν στο πλαίσιο της συμφωνίας που έχουν ήδη συνάψει για επενδύσεις στη χώρα από τον πολυεθνικό κολοσσό και όπως τονίστηκε η χώρα μας είναι αντιμέτωπη με ένα μεγάλο στοίχημα, τις επενδύσεις οι οποίες θα ανοίξουν το δρόμο για νέες θέσεις εργασίας.

Σύμφωνα με τον κ. Σαμαρά οι επενδύσεις θα έρθουν με συγκεκριμένους στόχους που έχουν τεθεί και όχι με ευχές. Στόχος είναι η είσπραξη προκειμένου να βελτιωθεί το κλίμα και να προσελκυθούν περαιτέρω διεθνείς επενδύσεις.

Ο Πολ Πόλμαν απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό του εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία της οικονομίας, η οποία όπως είπε είναι σε καλό δρόμο. «Συγχαρητήρια βρίσκεστε στο σωστό δρόμο» είπε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο κ. Σαμαράς, ανέφερε πως «πράγματι ειμαστε στο σωστό δρόμο αλλά πρέπει να ξεπεράσουμε δυσκολίες και εμπόδια, καθώς η κατάσταση ειναι δύσκολη αντιμετωπίζοντας καθημερινά προβλήματα με στόχο να τα λύσουμε. Πρώτη προτεραιότητά μας, ειναι η ρευστότητα για να ξεκλειδώσει η ανάπτυξη της οικονομίας».