Στη Βουλή πρόκειται να σταλούν τις επόμενες ημέρες οι εξηγήσεις, αλλά και οι καταθέσεις όλων των εμπλεκομένων στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος», οι οικονομικοί εισαγγελείς, Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης προτίθενται να διαβιβάσουν στον Άρειο Πάγο, με τελικό προορισμό το Κοινοβούλιο, όλες τις καταθέσεις της οικογένειας Παπακωνσταντίνου αλλά και των υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών, οι οποίοι φωτίζουν την πορεία της λίστας επί υπουργίας Παπακωνσταντίνου. 

Το πρωί της Πέμπτης τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Νίκο Παντελή επισκέφθηκε ο ταξίαρχος Δημήτρης Γεωργατζής, ο οποίος προΐσταται της Οικονομικής Αστυνομίας. 

Ο εμπειρογνώμονας, ο οποίος ήταν επίσης παρών, επισήμανε στον κ. Παντελή ότι η ημερομηνία μετεγγραφής μπορεί να αλλάξει οποιαδήποτε ώρα από αυτόν που έχει στην κατοχή του το αρχείο, επομένως και την λίστας.

Τον κ. Παντελή επισκέφθηκε και ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος δημοσιοποίησε σήμερα στο περιοδικό του ότι το αντίγραφο που έχει στα χέρια του δημιουργήθηκε στις αρχές Αυγούστου 2010 ημέρα κατά την οποία δεν το είχε καν παραλάβει ο κ. Παπακωνσταντίνου, σύμφωνα με δική του δήλωση.