Η «σύρραξη» του ΣΥΡΙΖΑ με τον εκδότη και κατασκευαστή Γιώργο Μπόμπολα, που άρχισε με τα μεταλλεία χρυσού στη Χαλκιδική, συνεχίστηκε με τις... μεροληψίες του MEGA «περνάει» τώρα στα μεγάλα κατασκευαστικά έργα και αφορά στο έργο της Αττικής Οδού.
Ο βουλευτής Γιώργος Σταθάκης δηλώνει ότι έγινε απόσβεση του έργου και ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει καταγγελία της σύμβασης. «Η κίνηση οχημάτων στην Αττική Οδό είναι διπλάσια από την προβλεπόμενη αρχικώς, η απόσβεση του έργου έχει γίνει νωρίτερα και ως εκ τούτου η σύμβαση πρέπει να καταγγελθεί», εξηγεί σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Σταθάκης.

Αναφερόμενος στους όρους εκμετάλλευσης της Αττικής Οδού από την κοινοπραξία συμφερόντων Μπόμπολα, ο κ. Σταθάκης τονίζει ότι η απόσβεση από τα 20 χρόνια που είχε συμφωνηθεί, επιτεύχθηκε στα 10 χρόνια. Καθώς η προβλεπόμενη απόδοση της επένδυσης έχει εκπληρωθεί, είτε πρέπει να καταγγελθεί η σύμβαση, είτε να υπογραφεί με την εταιρεία νέα, προκειμένου τα έσοδα να πηγαίνουν υπέρ του Δημοσίου.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η οικογένεια Μπόμπολα κατά καιρούς εχει καταγγείλει οτι δέχεται επίθεση από τον ΣΥΡΙΖΑ και εχει κάνει λόγο για «πρωτοφανή για τα πολιτικά ήθη και τις αξίες της κοινωνίας στοχοποίηση της ενημέρωσης και υπονόμευση της επιχειρηματικότητας».