«Επικοινωνιακό τρομοσόου» χαρακτήρισε ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Τσουκαλάς την χθεσινή αστυνομική επιχείρηση σε υπό κατάληψη κτήριο στην Κυψέλη.

Ο κ. Τσουκαλάς διερωτήθηκε τι σκοπό είχε η επέμβαση της Αστυνομίας στο κτήριο και ποια ήταν τα ευρήματά της καθώς και αν γνώριζαν στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης, εάν το Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πολυτεχνείο και η Σχολή Καλών Τεχνών που είναι ιδιοκτήτες επιθυμούσαν την εκκένωσή του.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε τέλος λόγο για «θεατρική επιχείρηση», η οποία, όπως παρατήρησε, είχε σκοπό «τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τα τεράστια προβλήματα που έχει δημιουργήσει η εγχώρια τρόικα με την πολιτική της».

Υπουργείο Δημόσιας Τάξης: Εκτός τόπου και χρόνου ο ΣΥΡΙΖΑ


Για «θεωρίες συνωμοσίας» κάνει λόγο το υπουργείο Δημόσιας Τάξης σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του, με αφορμή τις αιτιάσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Τσουκαλά για τη χθεσινή επιχείρηση της Αστυνομίας σε υπό κατάληψη κτήριο στην Κυψέλη.

«Τελικά, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αλλάζει νοοτροπία με τίποτα. Αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι παραμένει εκτός τόπου και χρόνου, σχολιάζει σήμερα το απόγευμα μια αστυνομική επιχείρηση που έγινε χθες το μεσημέρι», επισημαίνει το υπουργείο.

«Δεν χρειάζεται όμως να αναλίσκονται σε θεωρίες συνωμοσίας στον ΣΥΡΙΖΑ ούτε να αποστασιοποιούνται δήθεν, κατόπιν εορτής, από συγκεκριμένους βουλευτές και στελέχη τους. Προδίδονται κάθε ημέρα από μόνοι τους, με τη στάση τους και τις επίσημες ανακοινώσεις τους, για το τι πραγματικά πρεσβεύουν», προστίθεται στην ανακοίνωση.