«Νομίζω ότι η όλη ιστορία εξελίσσεται σε επιχείρηση εξαπάτησης του ίδιου του λαού, το ζήτημα δεν είναι νομικό. Η βουλή δεν είναι αμφιθέατρο της νομικής σχολής. Με όλη αυτή τη διαδικασία επιχειρείται  να ικανοποιηθεί το περί δικαίου αίσθημα»
είπε ο γγ της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος.
Ο κ. Μιχαλολιάκος τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή θα ψηφίσει υπέρ της παραπομπής και στις τέσσερις κάλπες, ενώ επεσήμανε ότι με εξετέθη το πολιτικό σύστημα με το ζήτημα που προέκυψε αναφορικά με τον αριθμό των καλπών που θα στηθούν.

«Είναι προφανές ότι έχει ευθύνη ο κ. Παπακωνσταντίνου. Πήρε μία λίστα δεν έκανε αυτό που όφειλε να κάνει, όπως δεν το έκαναν και οι υφιστάμενοί του. Για τα υφιστάμενα κλιμάκια, τα οποία έχουν ευθύνες θα το κρίνει η δικαιοσύνη», είπε ο γγ της Χρυσής Αυγής ο οποίος ανέφερε επίσης ότι είναι σαφές ότι ευθύνες έχει και ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Παπανδρέου, αλλά και ο κ. Παπαδήμος ο οποίος όφειλε να μάθει, όπως τόνισε για τη λίστα Λαγκάρντ.

«Θα μπορούσαμε να ρωτήσουμε απευθείας την τράπεζα για τα ίχνη των τραπεζικών καταθέσεων, από που προήλθαν. Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε από που προέρχονται», υπογράμμισε ο κ. Μιχαλολιάκος.