Σφοδρή επίθεση κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος κατά την ομιλία του στη Βουλή, στη διάρκεια της συζήτησης για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Αναφερόμενος στα όσα είπε ο υπουργός Οικονομικών για τις κυβερνήσεις Καραμανλή, ο κ. Καμμένος τόνισε ότι είναι ψέμματα.
Όπως εξήγησε ο αρχηγός των ΑΝΕΛ ο κ. Καραμανλής όταν πήρε τα 28 δισ. ευρώ δεν χρέωσε τον ελληνικό λαό, αλλά πήρε προνομιούχες μετοχές, σε αντίθεση με τις κυβερνήσεις Παπανδρέου-Παπαδήμου.

Ταυτόχρονα, σημείωσε πως «το ισχυρό μπλοκ ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ προσπαθεί να πείσει το Σώμα ότι δεν πρέπει να εξετάσει η επιτροπή περαιτέρω την ενδεχόμενη ποινική ευθύνη όλων των εμπλεκομένων» αν και όπως τόνισε υπάρχουν στελέχη τόσο από την ΝΔ όσο και από το ΠΑΣΟΚ που μίλησαν για ευθύνες του κ. Παπανδρέου.

Επισήμανε πως η ουσία είναι «ότι χάθηκαν έσοδα για το Κράτος» ενώ υποστήριξε ότι: «Την ίδια ημέρα που ο κ. Διώτης ανοίγει το usb την ίδια ημέρα βρίσκεται με τον Βενιζέλο και Παπανδρέου για να μιλήσει για την φοροδιαφυγή και μας λένε ότι δεν μίλησαν για την λίστα Λαγκάνρτ. Για όνομα του Θεού».