Μπορεί στην Βουλή κυβέρνηση και αντιπολίτευση να τα βρήκαν σε ότι άφορα τον αριθμό των βουλευτών για την προανακριτική επιτροπή, στον ΣΥΡΙΖΑ όμως βρίσκονται στα κάγκελα από τα σενάρια που διακινούνται τα τελευταία εικοσιτετράωρα για την εμπλοκή του Διευθυντή του Πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκου Παππά στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.
Όπως ισχυρίζονται από την Κουμουνδούρου στόχος του Ευάγγελου Βενιζέλου είναι να εμπλέξει τον Νίκο Παππά και άρα τον ΣΥΡΙΖΑ με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ με την λογική ότι στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης γνώριζαν και είχαν στα χέρια τους τα ονόματα της λίστας και παρ όλα αυτά δεν έκαναν τίποτα!!!

Έτσι από τον ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίζονται ότι με την βοήθεια των διαπλεκόμενων μέσων ενημέρωσης ο Ευάγγελος Βενιζέλος διαρρέει ψευδής πληροφορίες και χωρίς καμία απόδειξη προσπαθεί να εμπλέξει και να εκθέσει τον στενό συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα. Αναφέρονται μάλιστα και «σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους οι οποίοι έχουν αναλάβει εργολαβικά να πετάνε λάσπη εναντίον του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και του Αλέξη Τσίπρα».

Η υπόθεση αυτή θα έχει οπωσδήποτε συνέχεια τις επόμενες ημέρες αν και από την Κουμουνδούρου ετοιμάζονται να περάσουν την αντεπίθεση κάνοντας ακόμα και προσωπικές επιθέσεις –εφόσον χρειαστεί- σε αυτούς που όπως λένε « έχουν αναλάβει την βρώμικη δουλειά».

Εν τω μεταξύ τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθούν με μεγάλη προσοχή την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Δικαιοσύνη και το υπουργείο προστασίας του Πολίτη μετά την δήλωση του Νίκου Δένδια ότι «μια μειοψηφία λειτουργών της Θέμιδος εθελοτυφλεί απέναντι στην πρόκληση της ένοπλης τρομοκρατίας» λέγοντας ότι τέτοιου είδους παρεμβάσεις προς την δικαιοσύνη είναι απαράδεκτες αφού έχουν ως μοναδικό στόχο την χειραγώγηση της.

Π. Βασιλάκης
TAGS