Αλλάζουν οι εκτιμήσεις της Singular για τις περιφέρειες. Μετά το 8-5 υπέρ του ΠΑΣΟΚ, βρισκόμαστε στο 5-5 με τρείς περιφέρειες να κρίνονται με πολύ μικρές διαφορές κάτω του 1%. Για ντέρμπι κάνουν λόγο οι εκτιμήσεις στην Πελοπόννησο, το Βόρειο Αιγαίο και την Ανατ.Μακεδονία & Θράκη.

Στην Ανατολική Μακεδονία-Θράκη προηγείται ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, κ. Γιαννακίδης με 41,9% έναντι 41,4% του υποψηφίου της ΝΔ, κ. Παυλίδη.

Στην Κ. Μακεδονία ο κ. Ψωμιάδης από τη ΝΔ συγκεντρώνει 42,5%, έναντι 30,8% του υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ, κ. Μπόλαρη.

Στη Δ. Μακεδονία προβάδισμα έχει ο κ. Δάκης από τη ΝΔ με 45,3% με τον κ. Παπαϊορδανίδη από το ΠΑΣΟΚ να συγκεντρώνει με 39,4%.

Στην Ήπειρο ο υποψήφιος της ΝΔ, κ. Καρχιμάκης προηγείται με 45,9% με τον κ. Αργύρη από το ΠΑΣΟΚ ακολουθεί με 38,6%.

Στη Θεσσαλία ο υποψήφιος της ΝΔ, κ. Αγοραστός συγκεντρώνει 39%, ενώ ο κ. Παπατόλιας του ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 34,1%.

Στα Ιόνια Νησιά ο υποψήφιος της ΝΔ κ. Σπύρου έρχεται πρώτος με 30,4%, με τον κ. Μπεριάτο από το ΠΑΣΟΚ να ακολουθεί με 24,1%.

Στη Δυτ. Ελλάδα ο κ. Κατσιφάρας από το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 42,8%, ενώ ακολουθεί ο κ. Παπαναστασίου από τη ΝΔ έρχεται δεύτερος με 25,4%

Στη Στερεά Ελλάδα ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, κ. Περγαντάς προηγείται με 39,9%, ενώ ο κ. Χειμάρας της ΝΔ ακολουθεί με 35,7%.

Στην Αττική ο κ. Σγουρός από το ΠΑΣΟΚ έχει προβάδισμα συγκεντρώνοντας 23,8%, ενώ ο κ. Κικίλιας συγκεντρώνει το 20,3% των ψήφων.

Στην Πελοπόννησο η διαφορά των δύο πρώτων υποψηφίων είναι οριακή, καθώς ο υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ, κ. Τατούλης συγκεντρώνει το 42%, ενώ ο υποψήφιος της ΝΔ, κ. Δράκος ακολουθεί με 41,5%.

Στο Β. Αιγαίο ο κ. Βογιατζής από τη ΝΔ προηγείται οριακά με 37,4%, ενώ ο κ. Γιακαλής του ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει το 37,2% των ψήφων.

Στο Ν. Αιγαίο ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, κ. Μαχαιρίδης φαίνεται να κερδίζει από τον Α΄ γύρο την περιφέρεια με 50,8% των ψήφων, ενώ ο υποψήφιος της ΝΔ, κ. Κόκκινος έρχεται δεύτερος με 31,5%.

Αντίστοιχη εικόνα στην περιφέρεια της Κρήτης , όπου ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, κ. Αρναουτάκης συγκεντρώνει το 50,4%, ενώ δεύτερος έρχεται ο ανεξάρτητος υποψήφιος κ. Γιαννουλάκης με 18,8%.