«Προφανώς η κυβέρνηση έχει χάσει την ψυχραιμία της μετά τις αλλεπάλληλες παραδοχές των εκπροσώπων του ΔΝΤ ότι εφάρμοσαν λάθος συνταγή στην Ελλάδα για την αντιμετώπιση της κρίσης γεγονός που σημαίνει ότι θα υπάρξουν και νέα μέτρα, αλλιώς δεν εξηγείται το ότι το Μέγαρο Μαξίμου αντί να ασχολείται με τα σοβαρά πολιτικά θέματα πλαστογράφησε και μοίρασε δήλωση του βουλευτή Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλου για το Μall».
Με αυτά τα λόγια τα στελέχη της Κουμουνδούρου αντιμετώπισαν την νέα επίθεση της Κυβέρνησης στον ΣΥΡΙΖΑ δίνοντας ταυτόχρονα το αυθεντικό βίντεο στην δημοσιότητα οπού εκεί ο βουλευτής εμφανίζεται να καταδικάζει την βία και απλώς μιλά για θέματα ανομίας όπως είναι το αυθαίρετο Mall, και οι κλειστές για τους πολίτες παραλίες. Ταυτόχρονα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υπενθύμιζαν ότι σχετικά θέματα για την αυθαιρεσία του Mall έχουν κατ επανάληψη δημοσιευθεί στην εφημερίδα ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ, «Οι 6 μέρες» αλλά και στο πρώτο φύλλο της επανέκδοσης της εφημερίδας Ελευθεροτυπία.

«Σε λίγο η κυβέρνηση θα συλλαμβάνει και τους δημοσιογράφους που γράφουν σχετικά θέματα...για τα αυθαίρετα ως υποκινητές της τρομοκρατίας έλεγαν με ειρωνεία οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα.

Παραδέχονται ωστόσο ότι ο επικοινωνιακός πόλεμος στον οποίο επιδίδεται πλέον καθημερινά η κυβέρνηση και το Μέγαρο Μαξίμου στοχοποιώντας τον ΣΥΡΙΖΑ στα θέματα της τρομοκρατίας δεν είναι εύκολος να αντιμετωπιστεί αφού σημαντικό ρόλο σε όλη την ιστορία παίζουν τα διαπλεκόμουνα μέσα ενημέρωσης.

Ξαφνιάστηκαν δε τόσο με το παραποιημένο βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα το Μέγαρο Μαξίμου που πλέον πιστεύουν ότι η σκληρή δεξιά είναι έτοιμη για όλα ακόμα και για το χειρότερο. Θεωρούν λοιπόν ότι έφτασε και η ώρα να θέσουν τους κυβερνητικούς εταίρους του Αντ. Σαμαρά- κυρίως την ΔΗΜΑΡ- μπροστά στο δίλημμα.

«Με την δεξιά και τις μεθόδους της ή με την δημοκρατία και την αλήθεια». 


Παναγιώτης Βασιλάκης