ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεδρίασε το δ.σ. των «Ελλήνων Πρωτοβουλία»

Δημοσίευση 31 Ιανουαρίου 2013, 19:42 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Συνεδρίασε το δ.σ. των «Ελλήνων Πρωτοβουλία»
Facebook Twitter Whatsapp
Συνεδρίασε σήμερα για πρώτη φορά το Διοικητικό Συμβούλιο του φορέα «Ελλήνων Πρωτοβουλία».
Συνεδρίασε σήμερα για πρώτη φορά το Διοικητικό Συμβούλιο του φορέα «Ελλήνων Πρωτοβουλία». Πρόεδρος ήταν ο Γεώργιος Βάμβουκας, Α’ Αντιπρόεδρος ο Μιχάλης Γιαννάκης και Β’ Αντιπρόεδρος η Αικατερίνα Ζαγγανά.

Τη θέση του γενικού γραμματέα κατείχε ο Γεώργιος Νούλας, ενώ υπεύθυνος Οικονομικού ορίστηκε ο Νικόλαος Θεοχάρης. Μέλη ορίστηκαν οι Δημήτρης Σταμάτης και Δημήτρης Μπεληγιάννης.

Μετά την συνεδρίαση ο πρόεδρος του φορέα «Ελλήνων Πρωτοβουλία» ο καθηγητής κ. Γεώργιος Βάμβουκας δήλωσε: «Οι διαρθρωτικές αδυναμίες του πολιτικού και οικονομικού συστήματος που κλυδωνίζουν την κοινωνική συνοχή και απειλούν ευθέως το μέλλον των επερχόμενων γενεών, απαιτούν την εγρήγορση της ακαδημαϊκής κοινότητας, της κοινωνίας, των ανθρώπων του μόχθου και της αγοράς, δηλαδή όλων όσοι είναι ενεργοί πολίτες. Στην πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του φορέα «Ελλήνων Πρωτοβουλία» δεν σταθήκαμε στην κοινή αυτή διαπίστωση, αλλά εκφράσαμε την αποφασιστικότητά μας να διατυπώσουμε ρεαλιστικές και τεκμηριωμένες προτάσεις, που αντέχουν στους νόμους της λογικής και της αγοράς, χωρίς να παραδίδουν «γη και ύδωρ» σε όσους επιβουλεύονται τον Τόπο ή δεν έχουν σχέδιο για το μέλλον του.»