Στην Προανακριτική για τη λίστα Λαγκάρντ «θα γίνει μακελειό», προειδοποιεί ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος, ο οποίος χθες ήταν πρωταγωνιστής μίας θυελλώδους συνεδρίασης.
Οπως δήλωσε σε συνέντευξή του σήμερα στον Βήμα FM, είναι πάρα πολύ ενοχλημένος από τη στάση του προέδρου της Επιτροπής κ. Μαρκογιαννάκη και γι αυτό χθες έχασε την ψυχραιμία του με αποτέλεσμα να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και να σπάσει δύο δάχτυλα. Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Μαρκογιαννάκης αποφάσισε να διακόψει τη συνεδρίαση μην αφήνοντας τον κ. Καπερνάρο να συνεχίσει να υποβάλλει ερωτήσεις προς τον κ. Πλασκοβίτη.

Σήμερα ο κ. Καπερνάρος ισχυρίστηκε ότι ο κ. Μαρκογιαννάκης συμπεριφέρεται αλλιώς στους βουλευτές της ΝΔ και αλλιώς στους υπόλοιπους. Φανερά εκνευρισμένος δήλωσε: «Θα τα διαλύσω όλα, θα γράψω βιβλίο». Παρέμβαση για το θέμα έκανε στο ραδιόφωνο και ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος επίσης μετέχει στην Προανακριτική για τη λίστα Λαγκάρντ. Όπως είπε, αν είχε γίνει δεκτή η πρόταση της κυρίας Κωνσταντοπούλου περί live μετάδοσης της διαδικασίας «θα είχαμε χθες διασκεδάσει αφάνταστα με τον Καπερνάρο και τις φωνές του!».