Την έντονη αντίδραση της Νεάς Δημοκρατίας προκάλεσε σχόλιο του στελέχους των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ντίμη Αργυρόπουλου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook κατά το οποίο παρότρυνε «να φυτέψουν σφαίρες στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα».

«Ο υποψήφιος βουλευτής και στέλεχος των ΑΝ.ΕΛ. Ντίμης Αργυρόπουλος με μια πρωτοφανή και ποινικά κολάσιμη ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, καλεί ανοιχτά τρομοκράτες να “φυτέψουν” σφαίρες στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα. Καλούμε τον κ. Καμμένο να καταδικάσει ξεκάθαρα, άμεσα και εμπράκτως την απαράδεκτη “παρότρυνση” του συνεργάτη του, αλλιώς θα είναι ο ίδιος ηθικός αυτουργός. Επίσης, καλούμε τη Δικαιοσύνη να παρέμβει και να κινήσει τις διαδικασίες εναντίον του στελέχους των ΑΝ.ΕΛ.» αναφέρει η Νέα Δημοκρατία.

Σημειώνεται ο Ντίμης Αργυρόπουλος έγραψε στον λογαριασμό του: «Μα την άλλη φορά θα του τις φυτεύσουν. Ο κόσμος εξαγριώθηκε και δεν το έχουν καταλάβει τα ζώα».

Σε δήλωση του στα parapolitika.gr ο Ντίμης Αργυρόπουλος χαρακτήρισε ως λάθος του το εν λόγω σχόλιο, το οποίο χαρακτήρισε ως «σχόλιο της στιγμής».