Την βεβαιότητα ότι την επόμενη Κυριακή θα είναι ο πρώτος εκλεγμένος Περιφερειάρχης της Στερεάς Ελλάδας, εκφράζει σε δήλωσή του ο Κλέαρχος Περγαντάς. Μάλιστα στη δήλωση του υπογράμμισε με σαφήνεια πως η διαφορά αυτής της Κυριακής θα διεύρυνση την επόμενη.

Ειδικότερα στη δήλωσή του υπογραμμίζει:

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά από την καρδιά μου τους πολίτες της Στερεάς Ελλάδας που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και την ψήφο τους.

Σήμερα κρίθηκαν οι εκλογές. Σήμερα η Στερεά Ελλάδα ψήφισε Κλέαρχο Περγαντά, ψήφισε τον συνδυασμό μας, ψήφισε ανθρώπους έμπειρους, ικανούς και αποτελεσματικούς, για να δώσουν λύσεις στο μεγάλα προβλήματα της περιφέρειάς μας.

Είμαι πολύ συγκινημένος και θέλω πραγματικά να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για το σημερινό αποτέλεσμα.

Η διαφορά μας είναι πολύ καθαρή, είναι διαφορά νίκης, είναι αυτή η διαφορά που την επόμενη Κυριακή θα αυξηθεί και είναι σαφές ότι θα είμαστε η πρώτη εκλεγμένη περιφερειακή αρχή στη Στερεά Ελλάδα.

Ευχαριστώ από την καρδιά μου όσους μας ψήφισαν αλλά και όσους δεν μας ψήφισαν και καλώ όλους τους πολίτες της Στερεάς την επόμενη Κυριακή να μας στηρίξουν με την ψήφο τους και την αγάπη τους.

Θα ασκήσουμε με επάρκεια την καθήκοντα μας και κυρίως θα είμαστε κοντά στους πολίτες γιατί είμαστε ένα από αυτούς, είμαστε πάνω απ΄ όλα πολίτες».