ΣΥΡΙΖΑ: Να συσκεφθούν οι πολιτικοί αρχηγοί για να αξιοποιήσουν την παραδοχή του λάθους εκ μέρους του ΔΝΤ

ΣΥΡΙΖΑ: Να συσκεφθούν οι πολιτικοί αρχηγοί για να αξιοποιήσουν την παραδοχή του λάθους εκ μέρους του ΔΝΤ
Photo: eurokinissi
«Η εικόνα των υψωμένων χεριών για λίγα λαχανικά, που έκανε τον γύρο του κόσμου, αποτελεί την αψευδή μαρτυρία της τραγωδίας που βιώνει ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας μας» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.
«Είναι το αποτέλεσμα της μνημονιακής πολιτικής που εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια, την αφιερώνουμε στους τρεις αρχηγούς-εταίρους» επισημαίνει η Κουμουνδούρου.

«Αντί να συσκέπτονται για το πώς θα πατάξουν τους αγώνες των αγροτών και των εργαζομένων, επιδεικνύοντας έναν αυταρχισμό χωρίς προηγούμενο, θα όφειλαν να αξιοποιήσουν την παραδοχή του λάθους εκ μέρους του ΔΝΤ, για να απαιτήσουν την εγκατάλειψη του μνημονίου. Αντίθετα εμμένουν στο λάθος, με ακόμη μεγαλύτερη ένταση. Φορολογούν αδιακρίτως τους πολίτες, προωθούν την δήμευση των ακινήτων, ξεπουλούν τη δημόσια περιουσία, ακυρώνουν την δημοκρατία.
Η κοινωνία, ωστόσο, δεν θα μείνει απαθής και θα αγωνιστεί με αξιοπρέπεια και αλληλεγγύη για δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη, για μια ζωή με αξιοπρέπεια» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο