Να τεθεί εκτός νόμου το ΠΑΣΟΚ απαντά στον Ευάγγελο Βενιζέλο η Χρυσή Αυγή, σχετικά με την αναφορά του στο εθνικιστικό κόμμα.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ νωρίτερα, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε κάλεσε τα κόμματα να μην συνυπάρχουν με το κόμμα της Χρυσής Αυγής. Από την πλευρά της η Χρυσή Αυγή, απαντά πως είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, αναγνωρισμένο από τον Άρειο Πάγο, «που απολαμβάνει της εμπιστοσύνης ενός και πλέον εκατομμυρίου Ελλήνων».

«Το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα της διαφθοράς, της μίζας, της διαπλοκής και του μνημονίου, καταδικασμένο από τον ελληνικό λαό στο περιθώριο της δημόσιας ζωής. Αν ο Βενιζέλος και η παρέα του θέλουν να... "θέσουν εκτός νόμου" την Χρυσή Αυγή καλά θα κάνουν να βιαστούν, γιατί σύντομα θα βρίσκονται στο 0% και δεν θα έχουν ούτε κόμμα, ούτε γραφεία, ούτε βουλευτές για να μας διασκεδάζουν με ανάλογες γραφικές συνεντεύξεις Τύπου. Ορισμένοι εξ αυτών μάλιστα δεν θα έχουν ούτε την προσωπική τους ελευθερία, έχοντας ήδη εμπλακεί σε τεράστια σκάνδαλα διαφθοράς και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος» καταλήγει η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής.