Η μοναδική περιφέρεια που αναδεικνύει από την πρώτη Κυριακή των εκλογών Περιφερειάρχη είναι αυτή του Νότιου Αιγαίου με τον Ιωάννη Μαχαιρίδη να συγκεντρώνει στο 94% των εκλογικών αποτελεσμάτων ποσοστό 50,61%, ενώ τον ακολουθεί ο Χαράλαμπος Κόκκινος με 31,15%.

Επίσης, κοντά στην επικράτηση βρίσκεται και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης με 49,88%, ενώ ο Δημήτρης Γιαννουλάκης ακολουθεί με 17,78%.

Αντιθέτως, σε ντέρμπι, τουλάχιστον για την επικράτηση, εξελίσσονται οι εκλογές στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, στο Βόρειο Αιγαίο και την Πελοπόννησο. Συγκεκριμένα, στην πρώτη περιφέρεια γίνεται μάχη στήθος με στήθος, καθώς ο κ. Γιαννακίδης (υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ) προηγείται με 41,76% και ακολουθεί ο κ.Παυλίδης (υποστηρίζεται από τη ΝΔ) με 41,15%. Στο Βόρειο Αιγαίο υπάρχει μία μικρή ανατροπή στην αρχική εκτίμηση της Singular Logic με τον Παύλο Βογιατζή (ΝΔ-ΛΑΟΣ) να προηγείται με 38,28% ακολουθούμενος από τον Αθανάσιο Γιακαλή που συγκεντρώνει 36,31%. Επίσης, στην περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Πέτρος Τατούλης (ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ) συγκεντρώνει 41,83% έναντι του Δημήτρη Δράκου (ΝΔ) που λαμβάνει 40,87%.