Επίθεση στην κυβέρνηση και τα τρία κόμματα που τη στηρίζουν εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, που έδωσε στο περιθώριο του προσυνεδρίου του κόμματος, στη Θεσσαλονίκη, για τα εθνικά θέματα. 
Ο κ. Καμμένος ζήτησε από τον ελληνικό λαό να διώξει τη σημερινή κυβέρνηση και τους επίτροπους από τα υπουργεία, κηρύσσοντας «ανεπιθύμητους» τους κ.κ. Ράιχενμπαχ και Φούχτελ.

«Εδώ πέρα ακούγονται περίεργα πράγματα, ότι θέλουν στην κυβέρνηση να αναβάλλουν και τις δημοτικές εκλογές. Είναι πιθανό να θέλουν αρκετά χρόνια για να ξεπουλήσουν τα πάντα», σημείωσε.

«Δεν νομίζω ότι ο ελληνικός λαός θα τους ανεχθεί. Εγώ θεωρώ ότι θα δημιουργηθεί ένα μεγάλο δημοκρατικό και πατριωτικό μέτωπο δυνάμεων, που μπορούν να αναλάβουν τη διακυβέρνηση της χώρας, για να φύγει η σημερινή κυβέρνηση μαζί με τους επιτρόπους των υπουργείων», προσέθεσε.

«Εμείς θεωρούμε ότι θα πρέπει ο ελληνικός λαός σύντομα να αποφασίσει ότι οι επίτροποι και όλοι αυτοί, οι οποίοι έχουν έρθει ως επικυρίαρχοι στη χώρα, θα πρέπει να κηρυχθούν από τον ελληνικό λαό ως ανεπιθύμητοι. Ο κ. Φούχτελ, ο κ. Ράιχενμπαχ και όλοι αυτοί οι περίεργοι τύποι, οι οποίοι έρχονται στα υπουργεία της εθνικής επικράτειας, της εθνικά κυρίαρχης χώρας, είναι για μας ανεπιθύμητοι. Και ως ανεπιθύμητους θα πρέπει ο ελληνικός λαός να τους απαγορεύσει πλέον να έρχονται σε αυτόν εδώ τον τόπο, για τον οποίο έχει χυθεί αίμα στο χώμα για να είναι ελεύθερος», τόνισε.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ότι προεκλογικά είπε ψέματα και εκβίασε τον ελληνικό λαό, χαρακτήρισε τους κυβερνώντες «υπαλλήλους» που εκτελούν εντολές των τραπεζών σε βάρος του ελληνικού λαού, ενώ για τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γ. Προβόπουλο είπε ότι θα έπρεπε να είχε διωχθεί για εγκλήματα σε βάρος του λαού.

Για τον Γιώργο Παπανδρέου ανέφερε ότι είναι «ο καταστροφέας της χώρας» και παρατήρησε πως ανεξάρτητα από το τι ψηφίζουν οι πολίτες «διοικεί» ο Κ. Σημίτης.