Έντονο φραστικό επεισόδιο είχαν στη Βουλή ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, με εκφράσεις όπως «τρελός» και «καραγκιόζης» και τον προεδρεύοντα Θανάση Νάκο να εκτοξεύει πυρά κατά του δεύτερου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για συμφωνία αεροπορικών μεταφορών μεταξύ Ελλάδος και Κατάρ, ο Άδωνις Γεωργιάδης από το βήμα της Βουλής απηύθυνε το λόγο στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής λέγοντας: «Μη διαμαρτύρεστε ότι δεν σας παίζουν τα κανάλια, οι δημοσιογράφοι με ενημερώνουν ότι σας καλούν και δεν πάτε».

Από τα έδρανα ο Ηλίας Κασιδιάρης φώναξε «είναι ψέμα», προκαλώντας την αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη: «Ειδικά με εσάς είχαμε ραντεβού σε εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης και δεν ήρθατε γιατί θέλατε να βγείτε μόνος σας».

Ο Ηλίας Κασιδιάρης τότε εξαπέλυσε βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον του βουλευτή της ΝΔ. «Είσαι τρελός», «είσαι καραγκιόζης» φώναζε, προκαλώντας την οργή του προεδρεύοντος Θανάση Νάκου που προσπαθούσε να τον επαναφέρει στην τάξη. «Εγώ είμαι τρελός; Επικοινωνείς με το περιβάλλον;» είπε ο προεδρεύων.

Μετά το επεισόδιο ο βουλευτής επέμενε να πάρει το λόγο για να απαντήσει «επί προσωπικού» όπως είπε, για να λάβει την απάντηση «σιγά μη σας δώσω και το λόγο με τις εκφράσεις που χρησιμοποιείτε» ήταν η απάντηση του κ. Νάκου, ο οποίος θεώρησε καλύτερο να δώσει τον λόγο στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βασιλική Κατριβάνου.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αντέδρασε έντονα λέγοντας «στην κυρία με το παλτό δώσατε τον λόγο. Ε, βέβαια, αφού όλοι εδώ μέσα είστε παλτά»!

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο Ιορδάνης Τζαμτζής σχολιάζοντας τον Ηλία Κασιδιάρη, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να φωνάξει να πει «γ..ώ την Νέα Δημοκρατία»!