Ο ΣΥΡΙΖΑ επανέρχεται στο θέμα της εμπλοκής συνεργατών του πρωθυπουργού στην λίστα Λαγκάρντ. Μετά τον κ. Παπασταύρου, τώρα με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται δημοσίευμα εφημερίδας σύμφωνα με το οποίο στην λίστα Λαγκάρντ εμπλέκεται και ο κ. Βιδάλης ο οποίος έχει διατελέσει σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά.
Ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση τονίζει ότι: Οι συνεχείς αποκαλύψεις για εμπλοκή συμβούλων του πρωθυπουργού στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ συνιστά μείζον πολιτικό θέμα, για το οποίο δεν μπορεί να συνεχίζει να σιωπά ο πρωθυπουργός.

Μετά τον κ. Παπασταύρου, στενό συνεργάτη του κ. Σαμαρά και συνδιαχειριστή επενδυτικού fund συνδεόμενου με κατάθεση στη λίστα Λαγκάρντ ύψους 550 εκατομμυρίων δολαρίων, άλλος ένας πρωθυπουργικός σύμβουλος ο κ. Βιδάλης φέρεται να είναι εμπλεκόμενος. Εκτός από την ιδιότητά του ως σύμβουλος του κ. Χατζηδάκη, ο κ. Βιδάλης, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «6 μέρες», έχει διατελέσει και σύμβουλος του πρωθυπουργού.

Τι έχει να πει ο κ. πρωθυπουργός για το λογαριασμό της συζύγου του κ. Βιδάλη που βρίσκεται στη λίστα; Πόσοι ακόμα κυβερνητικοί σύμβουλοι εμπλέκονται στην υπόθεση Λαγκάρντ; Μήπως τελικά η στάση συγκάλυψης του κ. Σαμαρά στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ σχετίζεται και με τη συμμετοχή των παραπάνω προσώπων σε αυτή;"