Παναγιωτόπουλος: Η αντιαρματική τάφρος στον Έβρο θα προσφέρει πολλά στην τοπική οικονομία

Παναγιωτόπουλος: Η αντιαρματική τάφρος στον Έβρο θα προσφέρει πολλά στην τοπική οικονομία
«Η μεγάλη αντιαρματική τάφρος κατασκευάζεται εδώ, στον Έβρο αποκλειστικά από τις τεχνικές υπηρεσίες των Ενόπλων Δυνάμεων. Είναι ένα έργο που έχει το χαρακτήρα της αποτροπής, αλλά ταυτόχρονα προσφέρει και στην τοπική οικονομία, στο επίπεδο των εγγειοβελτιωτικών έργων. Με το τέλος του χειμώνα οι εργασίες θα μπορέσουν να προχωρήσουν ακόμη πιο γρήγορα» δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος κατά την περιοδεία του στον Έβρο.

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, επισκέφθηκε τον φράκτη του Έβρου, μήκους 12 χιλιομέτρων, ο οποίος κατασκευάστηκε για την αποτροπή εισόδου στη χώρα μας των μη νόμιμων μεταναστών και κατόπιν μετέβη στην αντιαρματική τάφρο, η οποία κατασκευάζεται στην περιοχή και ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών του έργου, που κατασκευάζεται αποκλειστικά από τις τεχνικές υπηρεσίες του στρατού.

Τον κ. Παναγιωτόπουλο συνόδευσαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Γκίνης και ο Διοικητής του Δ΄ Σώματος Στρατού, Αντιστράτηγος Αθανάσιος Τσέλιος.


Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο