Με βαρείς πολιτικούς χαρακτηρισμούς αναφέρθηκε στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, χαρακτηρίζοντάς τον «ψεύτη και πολιτικό απατεώνα» κατά την ομιλία του στο προσυνέδριο Ιονίου, που πραγματοποιήται στην Κέρκυρα.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο πρωθυπουργός, για τον κατώτατο μισθό ανέφερε, πως «εμπαίζει τον ελληνικό λαό και δεν τήρησε ούτε ένα από τα 18 σημεία των προεκλογικών του δεσμεύσεων».

Ο κ. Καμμένος έκανε σκληρή κριτική στην τρικομματική κυβέρνηση χαρακτηρίζοντας την «συμμορία που λέει ψέματα στον ελληνικό λαό και οδηγεί την χώρα στην πλήρη παράδοση της» ενώ αναρωτήθηκε, «σε ποια χώρα είναι πρωθυπουργός ο κ. Σαμαράς, λέγοντας χαρακτηριστικά: «έχει κατέβει να δει τι γίνεται; Έχει συνειδητοποιήσει ότι σε λίγο καιρό η Ελλάδα θα έχει 2,5 εκ. ανέργους»;

Αναφερόμενος στους κυβερνητικούς χειρισμούς που αφορούν τα ζητήματα των απεργιών, είπε, ότι «η κυβέρνηση δημιουργεί κοινωνικό αυτοματισμό βάζοντας τις κοινωνικές ομάδες την μια απέναντι στην άλλη».