ΣΥΡΙΖΑ: Ο κρυπτόμενος πρωθυπουργός θεωρεί ότι θα αντιμετωπίσει την ανεργία με πολιτικές λιτότητας

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κρυπτόμενος πρωθυπουργός θεωρεί ότι θα αντιμετωπίσει την ανεργία με πολιτικές λιτότητας
Photo: eurokinissi
Επίθεση στην συγκυβέρνηση εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, αναφέροντας ότι «σε άλλη μία συνάντηση, η τριανδρία της καταστροφής επιβεβαιώνει την ακολουθούμενη μνημονιακή πολιτική του "λάθους"».
«Επιμένουν πεισματικά σε ένα πρόγραμμα που δεν βγαίνει και το μόνο που κάνει με βεβαιότητα είναι να καταστρέφει την κοινωνία και την οικονομία. Το δε όψιμο ενδιαφέρον των συγκυβερνώντων, ιδιαίτερα για την ανεργία, που έχει φτάσει σε πρωτοφανή επίπεδα στη χώρα μας, είναι υποκριτικό όταν ειδικά ο κρυπτόμενος πρωθυπουργός θεωρεί ότι θα την αντιμετωπίσει εφαρμόζοντας επιθετικότερα την ίδια πολιτική λιτότητας, που μέσα σε λιγότερο από τρία χρόνια την τριπλασίασε» τονίζει η Κουμουνδούρου.

«Η συγκυβέρνηση του κ. Σαμαρά που είναι προσηλωμένη στη στρατηγική της κυρίας Μέρκελ, εφαρμόζοντας ταυτόχρονα αυτή την αποδεδειγμένα αποτυχημένη πολιτική λιτότητας σε μια ήδη καθημαγμένη κοινωνία και οικονομία, θα πάρει την απάντησή της από τον ελληνικό λαό, μαζικά, ειρηνικά και αποφασιστικά στην απεργία της 20ης Φεβρουαρίου» καταλήγει η ανακοίνωση. 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο