current views are: 1

20 Φεβρουαρίου 2013
Δημοσίευση14:55

Γροθιές και καρεκλιές στο ΠΑΣΟΚ

Σοβαρό επεισόδιο με γροθιές και… καρεκλιές μεταξύ στελεχών του ΠΑΣΟΚ σημειώθηκε σήμερα στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, με αφορμή τις καταγγελίες που υπάρχουν για τη διεξαγωγή του Συνεδρίου.

Δημοσίευση 14:55’
αρθρο-newpost

Σοβαρό επεισόδιο με γροθιές και… καρεκλιές μεταξύ στελεχών του ΠΑΣΟΚ σημειώθηκε σήμερα στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, με αφορμή τις καταγγελίες που υπάρχουν για τη διεξαγωγή του Συνεδρίου.

Σοβαρό επεισόδιο με γροθιές και… καρεκλιές μεταξύ στελεχών του ΠΑΣΟΚ σημειώθηκε σήμερα στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, με αφορμή τις καταγγελίες που υπάρχουν για τη διεξαγωγή του Συνεδρίου.
Ειδικότερα, κορυφαία μέλη της ΚΟΕΣ, μεταξύ των οποίων, οι Πάρις Κουκουλόπουλος, Κώστας Πανταζής και Γρηγόρης Φελώνης επιτέθηκαν στους γραμματείς δύο Νομαρχιακών Επιτροπών, κυρίους Αξαρλή και Σωτηρόπουλο όταν εκείνοι υποστήριξαν ότι δρομολογούνται αδιαφανείς διαδικασίες ενόψει του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, αλλά και ότι λήγουν την Πέμπτη οι προθεσμίες για να κατατεθούν οι υποψηφιότητες των συνέδρων χωρίς όμως να έχει “βγει” το μέτρο για την εκλογή τους.

Τότε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κ. Φελώνης άρχισε να επιτίθεται φραστικά στα 75 στελέχη που είχαν υπογράψει πριν μερικές ημέρες κείμενο – παρέμβαση, στο οποίο έκαναν λόγο για «αδιαφανείς μεθοδεύσεις», να πετάξει τα δύο κείμενα που εξέδωσαν προχθές η Αριστερή Πρωτοβουλία του κ. Παναγιωτακόπουλου και η ομάδα των δέκα του κ. Καρχιμάκη, λέγοντας πως αυτά είναι πολιτικές αλητείες.

Κάπου εκεί η κατάσταση ξέφυγε και ο κ. Αξαρλής γρονθοκόπησε τον κ. Φελώνη. Ο χαμός που ακολούθησε είναι… αντιληπτός, η συνέχεια δόθηκε με καρεκλιές και έπειτα από αρκετή ώρα τα πνεύματα ηρέμησε αφού μπήκαν στη μέση αρκετοί «σύντροφοι» για να τους χωρίσουν.

Από την Ιπποκράτους, πάντως, έγινε μια προσπάθεια υποβάθμισης του επεισοδίου σε… φραστικό, ενώ σε σχέση με τη γροθιά που έριξε ο κ. Αξαρλής στον κ. Φελώνη υποστηρίζουν ότι τού ακούμπησε το πρόσωπο, με αποτέλεσμα να τού φύγουν τα γυαλιά.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα διαρρέουν από το ΠΑΣΟΚ, ο Πάρις Κουκουλόπουλος, το γραφείο του οποίου βρίσκεται ακριβώς δίπλα από της ΕΚΑΠ, βγήκε έξω για να τους χωρίσει και άρχισε να φωνάζει «ηρεμήστε βρε παιδιά» βλέποντας, σύμφωνα με περιγραφές του, τούς συντρόφους του να χτυπάνε τα τραπέζια και να ουρλιάζουν….

Οσον αφορά τους κυρίους Αξαρλή και Σωτηρόπουλο, δεν θέλησαν να δώσουν συνέχεια στο θέμα. Τόνιζαν σε όσους συνομιλούσαν μαζί τους ότι τα πράγματα έγιναν όπως μαθεύτηκαν.

Αριστερή Πρωτοβουλία: Να παραιτηθούν τώρα οι διορισμένοι υβριστές

Ανακοίνωση εξέδωσε η Αριστερή Πρωτοβουλία του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου, η οποία πραγματοποίησε επίθεση κατά του Γρ. Φελώνη ζητώντας την παραίτηση των διορισμένων μελών της ΕΚΑΠ.

Αναλυτικά:

«Αφού μετέτρεψαν μια πολιτική διαδικασία σε φάντασμα. Αφού επινόησαν ερωτηματολόγια, πολιτικές θέσεις
υψηλής… κοπτοραπτικής και εκλογικές πατέντες παγκόσμιας πρωτοτυπίας… Αφού διόρισαν ΕΚΑΠ, εφορευτικές επιτροπές και “αριστείνδην” κατά πως βολεύει… Αφού αναιρούν μέχρι και σήμερα εγκυκλίους με νέες εγκυκλίους… Αφού μέχρι και σήμερα, πλην επιλεκτικών διαρροών, για να πετύχουν τη σωστή «προετοιμασία» δεν είναι γνωστό το πόσοι αντιπρόσωποι θα εκλεγούν… Αφού το μέτρο της εκλογής έγινε ασανσέρ με μπόνους και τιμωρίες, με προσθέσεις και αφαιρέσεις… Αφού ευτέλισαν τις οργανώσεις του εξωτερικού… Σήμερα προχώρησαν και σε πρωτοφανείς, απολίτικες και προσωπικές επιθέσεις.

Μετά τα όσα συνέβησαν σήμερα, με την προκλητική επίθεση του διορισμένου στο κράτος και την ΕΚΑΠ Γρ. Φελώνη, κατά εκλεγμένων γραμματέων Ν.Ε. του Λεκανοπεδίου, απαιτούμε την άμεση παραίτηση των 4 διορισμένων μελών της ΕΚΑΠ.
Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ανάγκη ούτε από κηπουρούς νέας κοπής, ούτε από φυτευτούς προεδρικών αυλών.

Πολύ περισσότερο δεν έχει ανάγκη από μάγειρες εκλογικών διαδικασιών, που υβρίζουν και προκαλούν, την ίδια στιγμή που έχουν αποτύχει παταγωδώς σε ότι ανέλαβαν.

Ότι και να κάνουν τη βάσανο της πολιτικής απολογίας για τα «κατορθώματα» τους που οδήγησαν το ΠΑΣΟΚ στη σημερινή απαξίωση δεν θα τη γλυτώσουν»!

Άρτεμις Παραδείσου

Σχετικό θέμα: Επιστρέφουν Σκανδαλίδης, Γκερέκου, Κασσής και Κουτσούκος στο ΠΑΣΟΚ


σχετικα αρθρα