Προς επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ είναι οι διαγραφέντες βουλευτές Κώστας Σκανδαλίδης, Μιχάλης Κασσής, Γιάννης Κουτσούκος και Άντζελα Γκερέκου.
Οι βουλευτές είχαν διαγραφεί (μαζί με τους κυρίους Μπόλαρη και Παραστατίδη) μετά την ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου στη Βουλή, στις αρχές Νοεμβρίου του 2012.

Αύριο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναμένεται ο κ. Βενιζέλος να ενημερώσει σχετικά με επιστολή του τον πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη για την επιστροφή των «4» στην Κ.Ο.

Δήλωση Γκερέκου

Η βουλευτής Κέρκυρας Άντζελα Γκερέκου έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την επανένταξή της στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ:

«Αποδέχομαι την πρόσκληση του Προέδρου για την επανένταξή μου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Έχω εξάλλου δηλώσει ότι δεν έφυγα ποτέ από το Κίνημα. Μέσα από τη συμμετοχή μου θέλω να συμβάλω στο διάλογο για την ανασυγκρότηση του ευρύτερου χώρου που απλώνεται από το μεταρρυθμιστικό κέντρο έως την ανανεωτική, προοδευτική Αριστερά. Διάλογος ο οποίος πρέπει να διεξαχθεί απ’ όλους τους ενδιαφερόμενους μέσα από διαφανείς και δημοκρατικές διαδικασίες, χωρίς αστερίσκους και προκαταλήψεις. Αφετηρία γι’ αυτή την επίπονη όσο και αναγκαία διαδρομή μπορεί και πρέπει να αποτελέσει το επικείμενο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ».