Τη δέσμευση ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα κάνουν τα πάντα προκειμένου η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία να συνεχίσει την απρόσκοπτη λειτουργία της ανέλαβε ο Πάνος Καμμένος, κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα με εκπροσώπους του σωματείου Εργαζομένων στην ΕΑΒ.

Σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπογράμμισε ότι η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία δέχεται σήμερα «πόλεμο», καθώς, όπως είπε, οι ενέργειες της τρόικας και της κυβέρνησης την καθιστούν ανίκανη να λειτουργήσει «με τεράστιες ανεκτέλεστες συμβάσεις ύψους περίπου 850 εκατομμυρίων ευρώ».

Επισήμανε ακόμη ότι η βιομηχανία συνεχίζει να λειτουργεί χάρη στην προσπάθεια των εργαζομένων, οι οποίοι, όπως σημείωσε, δέχτηκαν «την επίθεση της κυβέρνησης και μπήκαν στο λεγόμενο ενιαίο μισθολόγιο».

«Δηλώσαμε στους εργαζόμενους ότι θα είμαστε δίπλα τους, ότι θα κάνουμε τα πάντα, προκειμένου να συνεχίσει η ΕΑΒ να φέρνει χρήματα στην πατρίδα μας και να μη ρημάξει, όπως ρημάζει το σύνολο της χώρας από την πολιτική των μνημονίων», τόνισε.

Διαβεβαίωσε τέλος ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα φέρουν τροπολογία προκειμένου να συνεχίσει να λειτουργεί η ΕΑΒ και να εμπλουτιστεί με προσωπικό αντί να «αιμορραγεί».