Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, απατώντας στον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη σχετικά με δηλώσεις του για τους μισθούς και τις συντάξεις.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας: «Μετά τον κ. Δραγασάκη και ο κ. Σκουρλέτης σπεύδει να αδειάσει τον αρχηγό του, ακυρώνοντας τη δέσμευση του κ. Τσίπρα για άμεση αποκατάσταση μισθών και συντάξεων και κατάργηση του λεγόμενου χαρατσιού. Ποιος, τελικά, λέει αλήθεια και ποιος ψέματα; Ο κ. Τσίπρας, που στις 15/11/2012 στη ΛΑΡΚΟ, δήλωνε: Μισθοί και συντάξεις θα αποκατασταθούν από τον ΣΥΡΙΖΑ αμέσως με ένα άρθρο; Ο κ. Παπαδημούλης, που στις 6/6/2012, στο in.gr δήλωνε: Θα καταργήσουμε το χαράτσι; Ή ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ που συντάσσεται με τον κ. Δραγασάκη για να βγάλουν ψεύτη τον αρχηγό τους; Το ποιος πριονίζει την καρέκλα του κ. Τσίπρα δεν απασχολεί κανέναν. Ο Ελληνικός Λαός, όμως, περιμένει άμεσα ξεκάθαρη απάντηση, για το ποια, τελικά, είναι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ. Εκείνη του αρχηγού του ή εκείνη του κ. Δραγασάκη και του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ;».

Για διαστρεύλωση έκανε λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ

«Είναι προφανές ότι το επικοινωνιακό επιτελείο της Ν.Δ. βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση και δεν μπορεί να απαντήσει στις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για μια κοινωνικά δίκαιη έξοδο από την κρίση μέσω της ακύρωσης της μνημονιακής πολιτικής. Περαστικά τους. 

Δυστυχώς, όμως, για αυτούς, η διαστρέβλωση και η συκοφαντία είναι το τελευταίο προπύργιο μιας κυβέρνησης που καταρρέει υπό το βάρος της ισοπεδωτικής της πολιτικής» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.