Την ερχόμενη Κυριακή θα κριθεί η εκλογική αναμέτρηση στις περισσότερες Περιφέρειες της χώρας, ενώ από την χθεσινή εκλογική αναμέτρηση το ΠΑΣΟΚ παραμένει πρώτη δύναμη.

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εκλογική αναμέτρηση στην περιφέρεια Κρήτης, καθώς με καταμετρημένο το 96,5% ο Σταύρος Αρναουτάκης φαίνεται μέχρι στιγμής να κερδίζει την περιφέρεια Κρήτης με ποσοστό 50%, έναντι 17,6% του ανεξάρτητου Δημήτρη Γιαννουλάκη.

Στο ΠΑΣΟΚ φαίνεται να περνάει από την πρώτη Κυριακή η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, όπου με ποσοστό 50,7% ο συνδυσμός του Γιάννη Μαχαιρίδη είναι πρώτος έναντι 31,1% του Χαράλαμπου Κόκκινου, ο οποίος υποστηρίχθηκε από τη ΝΔ και το ΛΑΟΣ.

Στήθος με στήθος δίνεται ο αγώνας, για το ποιος θα αναδειχθεί πρώτος την πρώτη Κυριακή, στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, αλλά και στην περιφέρεια Πελοποννήσου όπου η διαφορά των δύο πρώτων είναι μερικές εκατοντάδες ψήφων.

Στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ο Γιάννης Γιαννακίδης, που υποστηρίχθηκε από το ΠΑΣΟΚ, προηγείται με ποσοστό 41,76%, έναντι του Γεώργιου Παυλίδη, που υποστηρίχθηκε από τη ΝΔ, με 41,13%, ενώ στην περιφέρεια Πελοπόννησου ο Πέτρος Τατούλης συγκεντρώνει ποσοστό 41,8%, έναντι του Δημήτρη Δράκου από τη ΝΔ με 40,8%

Στην Περιφέρεια Αττικής προηγείται ο Γ. Σγουρός υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ με 24,1% και ακολουθεί ο Β. Κικίλιας με 20,4% υποστηριζόμενος από τη ΝΔ.

Στην Περιφέρεια Β. Αιγαίου προηγείται ο Π.Βογιατζής υποστηριζόμενος από τη ΝΔ με 38,29% και ακολουθεί ο Α. Γιακαλής υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ με 36,3%.

Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προηγείται ο Α. Κατσιφάρας με 43,2% υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ και ακολουθεί ο Γ. Παπαναστασίου με 26,7% υποστηριζόμενος από τη ΝΔ.

Στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας προηγείται ο Γ. Δάκης υποστηριζόμενος από τη ΝΔ με ποσοστό 46,3% και ακολουθεί ο Παπαϊορδανίδης Ι. υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ με 38,4%.

Στην Περιφέρεια Ηπείρου προηγείται ο Καχριμάνης Α. υποστηριζόμενος από τη ΝΔ με 44,7% και ακολουθεί ο Αργύρης Ευ. υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ με 38,6%.

Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας προηγείται ο Κ. Αγοραστός υποστηριζόμενος από τη ΝΔ με 38,5% και ακολουθεί ο Α. Παπατόλιας υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ με 34,8%.

Στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων προηγείται ο Σπυρ. Σπύρου υποστηριζόμενος από τη ΝΔ με 30,1% και ακολουθεί ο Η. Μπεριάτος υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ με 25,8%.

Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προηγείται ο Π. Ψωμιάδης υποστηριζόμενος από τη ΝΔ με 43,2% και ακολουθεί ο Μ. Μπόλαρης υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ με 30,6%.

Τέλος, στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προηγείται ο Περγαντάς Κ. υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ με 39,9% και ακολουθεί ο Χειμάρας Α. υποστηριζόμενος από τη ΝΔ με 35,11%.