Με επιστολή του προς τον πρόεδρο Πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης Ι. Λασκαρίδη,ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτης καταγγέλλει παραποίηση των δηλώσεων του Γ. Δραγασάκη «κατά προφανή παράβαση του δημοσιογραφικού κώδικα δεοντολογίας και της κείμενης ραδιοτηλεοπτικής νομοθεσίας».
Είχε προηγηθεί ανακοίνωση της Κομουνδούρου στην οποία γινόταν λόγος για πλήρη διαστρέβλωση των λεγομένων του επικεφαλής της επιτροπής προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπροέδρου της Βουλής περί επαναφοράς του κατώτατου μισθού στα προ του μνημονίου επίπεδα. «Τα χαλκεία του κ. Σαμαρά ανέλαβαν ξανά δράση», αυτή τη φορά μέσω τοπικού καναλιού της Καλαμάτας, «βάζοντας στο στόχαστρό τους τον Γιάννη Δραγασάκη», ανέφερε η ανακοίνωση.

Στην επιστολή επισυνάπτονται αποσπάσματα από σχετικές μεταδόσεις από τον τηλεοπτικό σταθμό Best Media Grouo σχετικά με την τοποθέτηση του Ι. Δραγασάκη για τον κατώτατο μισθό, ενώ παρατίθεται ολόκληρο το σχετικό απόσπασμα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπροέδρου της Βουλής, που έχει ως εξής:

«Στο εκλογικό μας πρόγραμμα, απ' ό,τι θυμάστε, έχουμε τη θέση ότι αν έχουμε αύριο μια κυβέρνηση, όχι του ΣΥΡΙΖΑ, με στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ -να είμαστε πάντως, να επηρεάζουμε τα πράγματα- εμείς δεσμευόμαστε να ανεβάσουμε τον κατώτατο μισθό, τον ελάχιστο μισθό, εκεί που ήταν πριν τον μειώσουν. Αυτό και σήμερα μας δεσμεύει. Όσο όμως θα παρατείνεται αυτή η κρίση, όσο η οικονομία θα συρρικνώνεται, τόσο ακόμα και αυτός ο στόχος θα γίνεται δύσκολο να υλοποιηθεί. Και ελπίζω να μην παρεξηγηθεί -μιλάω με κάθε ειλικρίνεια.

Δηλαδή όσο θα πέφτει η οικονομία χαμηλά, τόσο θα δυσκολεύεται μετά η ανόρθωσή της ή, εν πάση περιπτώσει, θα απαιτεί περισσότερο χρόνο.

Με αυτή την έννοια, όσο πιο γρήγορα βρεθεί λύση σε αυτό το δράμα που ζούμε, τόσο καλύτερα».

Αναλυτικά ΕΔΩ η επιστολή