Ο υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης, ο οποίος προηγείται στον πρώτο γύρο των εκλογών και θα αναμετρηθεί την ερχόμενη Κυριακή με τον Δημήτρη Παυλή, σε δήλωσή του, ευχαρίστησε τους πολίτες που ψήφισαν το συνδυασμό του και ζήτησε τη στήριξή τους και την επόμενη Κυριακή "για να κάνουμε πράξη την πρόταση που συνδιαμορφώσαμε", όπως είπε.

"Πράξη -συνέχισε-που αναδεικνύει τα στρατηγικά πλεονεκτήματα του νέου, μεγάλου μας δήμου. Πράξη που καθιστά τη Νέα Τρίπολη πραγματική πρωτεύουσα της Πελοποννήσου. Την επόμενη Κυριακή όλοι μαζί ξεκινάμε να κάνουμε την Τρίπολη μεγάλη και σύγχρονη. Όλοι μαζί χωρίς αποκλεισμούς, πέρα και πάνω από κομματικές εντάξεις και πολιτικές επιλογές. Ευχαριστώ τους επικεφαλής και τους υποψηφίους όλων των συνδυασμών για το ήθος και τη ν ευπρέπεια με τη ν οποία διεξήγαγαν τον αγώνα’’.

Εξάλλου, ο Δημήτρης Παυλής, σε δήλωσή του απευθύνεται σε όσους δεν επέλεξαν το συνδυασμό του, καλώντας τους "τις επόμενες μέρες να μελετήσουν το ολοκληρωμένο πρόγραμμα και τις προτάσεις μας".

"Τους καλώ -είπε- να νιώσουν την αποφασιστικότητά μας να πετύχουμε. Όλοι μαζί, αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να φέρουμε αποτέλεσμα. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε τη νίκη. Νίκη όχι των προσώπων, αλλά της ίδιας της κοινωνίας".

"Δεν υπάρχουν -συνέχισε- ηττημένοι στις εκλογές για το Δήμο Τρίπολης. Το μέλλον δεν γράφεται στην εποχή μας με όρους ήττας αλλά με προδιαγραφές σεβασμού και αξιοπρέπειας. Σύνεσης και συναίνεσης. Επαναλαμβάνω ότι για να πάμε μπροστά οφείλουμε να αξιοποιήσουμε όλη τη διαθέσιμη γνώση και εμπειρία".