Τα πυρά του κατά του ΣΥΡΙΖΑ, του Πάνου Καμμένου και της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε σήμερα ο Θεόδωρος Πάγκαλος.
«Ο Μπέπε Γκρίλο είναι μεγάλο νούμερο αλλά τα κείμενα του είναι ενδιαφέροντα όχι «σαχλαμάρες» όπως του ΣΥΡΙΖΑ, του Καμμένου και της Χρυσής Αυγής», είπε ο κ. Πάγκαλος.

Ο πρώην υπουργός, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ ανέφερε: «Είχα τη διαστροφή να διαβάσω στο internet κείμενα του Μπέπε Γκρίλο. Και πρόκειται για μεγάλο νούμερο, δεν υπάρχει αμφιβολία. Και αυτοί που τον ψήφισαν επέλεξαν, προφανώς, το δρόμο της απελπισίας και θέλουν να δηλώσουν κάποιο αδιέξοδο».

Στη συνέχεια υποστήριξε πως αν τα κείμενα του δημοσιευόταν στην Ελλάδα θα λέγαμε «ιδού ο νέος πολιτικός ηγέτης μας». Πως έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και «δεν είναι σαχλαμάρες όπως τα κείμενα του ΣΥΡΙΖΑ, του κ. Καμμένου και της Χρυσής Αυγής. Θα μου επιτρέψετε να θεωρώ πως αυτά τα τρία εξωθεσμικά κόμματα είναι παραπλήσια, δε λένε τα ίδια πράγματα, αλλά τα λένε στο ίδιο επίπεδο», τόνισε ο πρώην υπουργός.

Σχολιάζοντας την καταδίκη Παπαγεωργόπουλου, ο κ. Πάγκαλος τόνισε: «Υπάρχουν και πολλοί άλλοι δήμαρχοι εν ενεργεία που κλέβουν το δημόσιο και ανήκουν σε όλες τις πολιτικές παρατάξεις περιλαμβανομένης και της αντιπολίτευσης».

Σε ερώτηση, τέλος, για τις αναφορές του ΣΥΡΙΖΑ περί πολιτικού χρήματος στην υπόθεση Παπαγεωργόπουλου επισήμανε:

«Αν έχει κάτι να αποδείξει ο ΣΥΡΙΖΑ ορθώς το λέει και να το αποδείξει. Εάν δεν έχει κάτι να αποδείξει να το βουλώσει, γιατί υπάρχουν εκατοντάδες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που δουλεύουν στην τοπική αυτοδιοίκηση με λεφτά του λαού και λειτουργούν ως κομματικός μηχανισμός».

«Υπάρχουν δήμαρχοι του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι διορίζουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και νομικούς συμβούλους, οι οποίοι δεν πατάνε ποτέ στο δημαρχείο και είναι αργόμισθοι», κατέληξε.